A háromszoros NASCAR-bajnok halálra gázolta ellenfelét - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.10. 16:02
null
Kevin Ward Junior életének utolsó másodperceiben
Tragikus jelenetnek lehettek szemtanúi a New York-i Canandaigua Motorsports Parkba kilátogató nézők szombaton, amikor a háromszoros NASCAR-bajnok Tony Stewart halálra gázolt egy 20 éves autóversenyzőt, aki a körülményekről megfeledkezve a száguldó autók között akart elégtételt venni őt kilökő ellenfelén.

Az Egyesült Államokban rendezett, kezdetben szokványos futam során Kevin Ward Juniort a palánkra tessékelte ellenfele, így feladni kényszerült a versenyt. A 20 éves pilóta nehezen viselte, hogy riválisa a sportszerűség határait átlépve vetett véget a viadalának, és magáról, illetve a körülményekről megfeledkezve kérte számon vetélytársán a történteket.

A túlbuzgó Ward figyelt a felé száguldó autókra, és a pilóták is rá, Tony Stewart viszont már nem tudta kikerülni a fiatal pilótát, aki a helyszínen életét vesztette.

A balesetről készült videó. (Csak erős idegzetűeknek!)

A háromszoros NASCAR-bajnok szóvivője a tragikus baleset után részvétét fejezte ki az elhunyt családjának és barátainak.

A 43 esztendős Stewartot vélhetően megviselték a történtek, mert a NASCAR Sprint Cup Series idei 22. futamán – melyet vasárnap bonyolítanak le – nem vesz részt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik