Videó: újabb szenzációs ütés Currytől, aki megnyerte a sztárok golftornáját

Vágólapra másolva!
2023.07.17. 12:49
Napjaink egyik legjobb kosárlabdázójának, Steph Currynek kiváló labdaérzéke van, és ezt más labdajátékokban is kamatoztatja. A Golden State Warriors 35 éves sztárja most például az American Century Championship elnevezésű golfversenyen ütött elsőre a lyukba, amelyet végül meg is nyert. Elmondása szerint teljesen elsötétült a szeme előtt a világ, amikor a szurkolók reakciójából megtudta, hogy bement a labdája.

A Golden State kosárlabdázója mellett a hírességeknek szervezett versenyen második helyen végzett a korábbi profi teniszező, Mardy Fish, míg a dobogó legalsó fokára az egykori jégkorongozó, Joe Pavelski állhatott fel.

A viadalon az amerikaifutballisták és kosárlabdázók közül Aaron Rodgers (5.), Tony Romo (8.), John Elway (holtversenyben 9.), Marshall Faulk (holtversenyben 14.), Adam Thielen (holtversenyben 14.), Brian Urlacher (19.), Robbie Gould (holtversenyben 20.), Derek Carr (holtversenyben 20.), Doug Pederson (holtversenyben 24.), Ray Allen (holtversenyben 24.), Alex Smith (34.), Charles Woodson (holtversenyben 35.), Larry Fitzgerald (holtversenyben 40.), Patrick Peterson (45.), Seth Curry (holtversenyben 46.), Andre Igoudala (58.), Reggie Bush (61.), Patrick Mahomes (62.), Mike Vrabel (65.), Pat McAffee (67.), Kyle Lowry (69.), Ryan Fitzpatrick (70.), Travis Kelce (71.), Steve Young (holtversenyben 73.), Vince Carter (holtversenyben 76.), DaVante Adams (holtversenyben 76.), Baker Mayfield (79.), Charles Barkley (81.), Kyle Rudolph (holtversenyben 86.), Zach LaVine (holtversenyben 89.) is részt vett.

STEPH CURRY

Nem ez volt az első alkalom, hogy elsőre betalált. Korábban megírtuk, hogy az ohiói Dublinban is így tett a The Memorial Tournament elnevezésű hivatalos PGA-viadalon, ahol az amatőrök között vett részt.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik