Videó: Valkuszéknál kimaradt a bejgli, na de a hegytetőn... – Csisztu SportCast

Vágólapra másolva!
2022.12.24. 11:47
null
Valkusz Milán egy fellépésen (Fotó: Bencsik Ádám / Békés Megyei Hírlap)
Csisztu Zsuzsa karácsonyra készített ünnepi összeállításában megszólal a hegymászó Suhajda Szilárd, a vb-ezüstérmes vízilabdázó, Gurisatti Gréta, Európa-bajnok úszónk, Jakabos Zsuzsanna és a Valmar zenekar frontembere, Valkusz Milán – mindannyian ünnepi élményeikről meséltek.


„Az Úristen, ki ez a lány?” – című dallal berobbant Valmar zenekar frontembere, Valkusz Milán a hazai popszakmába ezen a nyáron, miközben azt kevesen tudják róla, hogy igazi sportdinasztia tagja,
és ő maga is tehetséges teniszezőnek indult. A ma már a Marics Péterrel közös zenei sikereket elérő Valkusz Milán nemcsak arról beszél, hogyan párosozott még az idén Babos Tímeával, és milyen arcot vágott az édesapja, amikor bejelentette, hogy bizony egy sportkocsit szeretne karácsonyra, hanem az is kiderül, hogy a Valkusz család 3 fiúval hogyan karácsonyozik.

Miként hallucinál a hegytetőn Suhajda Szilárd, és hogyan álmodozik karácsonyi bejgliről odafenn?

Milyen kőkemény munkát képes elvégezni egy világbajnoki ezüstérmes vízilabdázó, Gurisatti Gréta, ha az olimpiai kvalifikáció a tét?

Karácsonyi sztorik Gurisatti Gréta, Jakabos Zsuzsa, Suhajda Szilárd, Pintér László és persze a Valmar zenekar egyik frontemberének, Valkusz Milán családjának jóvoltából olyan részletekkel, amiket még nem ismertünk eddig a Csisztu SportCast karácsonyi különkiadásában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik