Vegyes páros curling-vb: a mieink kikaptak az amerikaiaktól

MTI, V. Á.MTI, V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.04.28. 15:27
null
A Szekeres Ildikó és Nagy György alkotta magyar együttes vereséget szenvedett az amerikai kettőstől (Fotó: Magyar Curling Szövetség)
A Szekeres Ildikó és Nagy György alkotta magyar együttes vereséget szenvedett az amerikai kettőstől csütörtöki első mérkőzésén a Genfben zajló vegyespáros curling-világbajnokságon – írja az MTI.


A vb honlapja szerint az amerikaiak az első három endben 5–0-ra elhúztak, majd a mieink a negyedikben 1–0-val szépítettek. A következő szakaszt a tengerentúliak 3–0-ra nyerték, ezzel komoly előnybe kerültek, végül 8–2-vel zárult a találkozó.

A magyar páros – amely három győzelemmel és öt vereséggel az ausztrálokkal, a csehekkel és az angolokkal holtversenyben az ötödik a B-csoportban – 18 órától a cseh kettőssel találkozik a csoportkör zárásaként.

A két tízcsapatos csoportból az elsők az elődöntőbe jutnak, míg a második és harmadik helyezettek keresztbe játszanak egymással a négy közé jutásért. A tizedik helyezettek kiesnek, a nyolcadik és kilencedik helyezettek pedig a bennmaradásért küzdenek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik