Csupasport: tényleg csak százezreket költve lehet valaki boldog futó? – körkép

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2022.03.27. 19:46
null
Lehet valaki jó futó akkor, ha nem tud rá annyi pénzt költeni?
A Csupasporton ezúttal vendégeinkkel arra kerestük a választ, akár személyes tapasztalatokon keresztül is, hogy milyen költségekkel jár a futás, és lehet-e egyáltalán valaki jó futó akkor, ha nem tud rá annyi pénzt költeni.

 

 

Kell pénz a futáshoz? Ha igen, mennyi? Melyek a legnagyobb kiadások? Ha valakinek nincs sok pénze, az nem is lehet jó futó? Melyek azok a kiadások, amelyekhez ragaszkodnak? Volt-e olyan kiadásuk, amelyet utólag, ma már feleslegesnek gondolnak?

„Az eltökéltség fontosabb, mint a pénz. Ezzel nem azt mondom, hogy nem kell hozzá pénz, de, nagyon is kell. De az a lényeg, hogy szeresd, amit csinálsz. Ez nemcsak a futásra, a futballra, a rockzenére, mindenre igaz: ha muszájból, kényszerből csinálsz valamit, ami nem tesz boldoggá, megette a fene” – mondta a Csupasportnak Dombi Tibor maratoni futó, korábbi 35-szörös válogatott labdarúgó.

Rajta kívül Cseke Lilla és Erős Tibor 100 kilométeres országos bajnokokkal, valamint Blaskó Mihállyal, a dupla Spartathlon első magyar teljesítőjével kerestük a válaszokat a fenti kérdésekre.

Oldalunkon ezen kívül olvashatnak a most induló Marathon des Sables-ről, a hírhedt sivatagi versenyről, amelyre csak a legmerészebbek vállalkoznak, valamit kollégánk, Vincze András kihívásáról, a 496-os kísérlet” hetedik napjáról, melynek címe: Örülni az utolsónak is szabad!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik