Fitnesz: a visszavonulást fontolgatta, majd második lett a vb-n a csinos magyar testépítő

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.11.19. 18:59
Már-már sorsfordító ősz végéhez közeledik Kiss Anna. A Prémium Média & Sport Management által támogatott versenyző a koronavírus-válság miatti leállást követően nehezen vette fel ismét a ritmust – nyáron az élsporttól való visszavonulás is megfordult a fejében –, ehhez képest az idény fő versenyének kikiáltott INBA (Nemzetközi Naturál Testépítő-szövetség) világbajnokságáról egy második és egy ötödik hellyel tért haza. Mindez pedig új lendületet adott számára – derült ki a Prémium Média sajtóközleményéből.
A KISS ANNÁRÓL KÉSZÜLT GALÉRIÁNKAT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETI MEG (Fotó: instagram.com/annaaa_kiss)
A KISS ANNÁRÓL KÉSZÜLT GALÉRIÁNKAT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETI MEG (Fotó: instagram.com/annaaa_kiss)

 

„Nem tudom, hogy honnan jön, de a versenyek előtt néhány nappal meg szoktam érezni, hogy ez most jól sikerül-e vagy sem. Bukarestbe pedig úgy indultam el, hogy éreztem, jól fog sikerülni” – idézte fel a világbajnokság előtti hangulatát Kiss Anna. A fitneszversenyző két kategóriában, a bikini modell és sportmodell mezőnyben is megmérettette magát, előbbiben vb-ezüstöt, a kalandból kipróbált sportmodell kategóriában pedig ötödik helyet szerzett – nem kis meglepetést okozva önmagának, illetve edzőjének, Németh Rékának.

A budapesti versenyző a koronavírus-járvány első hullámaikor nemcsak a kényszerű leállással, az események elmaradásával, hanem magával a vírussal is megküzdött, ennek utóhatása pedig jó ideig elkísérte.

„Nehéz volt nyáron újra felvenni a ritmust. Azon gondolkodtam, ezt az idényt még végigcsinálom, utána viszont lehet eljött az idő, hogy máshová helyezzem a fókuszt. Abban biztosnak éreztem magamat, hogy tavasszal nem szeretnék versenyezni. Ehhez képest most mindent másként látok. Azt szokták mondani, tele hassal másként fest a világ, számomra hasonló élményt jelentenek a versenyen elért sikerek. Küzdelmes volt a mögöttem hagyott időszak, de az elmúlt időszak versenyek okozta öröme mindenért kárpótolt. Azt érzem, hogy újra elszánt és motivált vagyok. Elkapott a flow”
– jelentette ki.

Kiss Anna a világbajnokságot követően a Superbody 2021-en is elindult, a versenyidény pedig még ezzel sem ért véget a számára, mivel november végén Prágában a NABBA International által szervezett Európa-bajnokságra utazik.

„Az idényt egy első hellyel indítottam, és azt szeretném, ha első hellyel is tudnám lezárni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik