Videó: Nurmagomedov szeme meg sem rebbent, amikor felrohant hozzá egy rajongója

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.10.06. 12:52
null
Nurmagomedov tekintélyt parancsoló volt (Fotó: Getty Images)
A volt MMA-harcos, Habib Nurmagomedov ismét reflektorfénybe került. Most azonban nem Sir Alex Ferguson meginvitálása miatt, hanem egy túlbuzgó rajongója tett erről.

 

Habib Nurmagomedov éppen mondandója végére ért egy interjú során, amikor egy rajongója egy pillanat alatt elé került a színpadon. A legendás ketrecharcos szeme azonban meg sem rezzent, határozottan elutasította a férfi közeledését, majd pár szóban reagált a történtekre.

„Ne csináld ezt testvérem” – mondta Nurmagomedov a rajongójának, aki látszólag csak egy ölelésért ment fel a színpadra.

„Srácok, hadd mondjak még valamit – kért engedélyt a legendás sportoló a közönség irányába lépve. – A világ túlsó végéről jöttem, hogy lássalak titeket, és azt hiszem, megérdemlek egy kis tiszteletet tőletek. Köszönöm. Csak annyit akarok mondani, hogy nagyon köszönöm.”

Hozzátette: reméli, hogy az itt helyet foglaló emberek is hasonló nézeteket vallanak, mint ő.

„Kérlek, gondoskodjatok a gyerekeitekről. Ez a jövőnk” – tette hozzá.


Nem ez az első alkalom, hogy Nurmagomedov próbált a lelkekre hatni. 2020 nyarán édesapja elvesztése után üzent az embereknek.

„Tiszteljétek a szüleiteket, és tartsátok őket közel magatokhoz. A szülők jelentenek mindent, az anyukák és apukák. Minden jó lesz az életedben, ha hallgatsz rájuk és a tanításukra. Amikor 15, 16, 17 éves vagy, azt gondolod, mindent tudsz. Erősnek érzed magad, és ilyenkor néha elfelejted tisztelni a szüleidet. Miközben felnősz, ne felejtsd el, hogy mi mindent tettek érted, hogyan támogattak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik