Csupasport: Mag Erika felépült, és A-terve az Ultrabalaton

Vágólapra másolva!
2021.04.03. 16:56
Legutóbb augusztusban írtunk a 2018-ban a Spartathlont is teljesítő, a 2017-ben Ultra Tisza-tó-győztes Mag Erikáról, aki akkortájt éppen súlyos sérülésből lábadozott, két fáradásos törést is szenvedett, és a bokájában is felfedeztek egyet. Nyolc hónapja még csak kezdett visszaszokni a hosszabb futásokra.

„Köszönöm, most minden klappol! Amennyire mostanság mentálisan jól lehet lenni, ahhoz mérten rendben vagyok” – válaszolt a Csupasport megkeresésére az edzőként is dolgozó futó, aki beszélt arról is, hogy azért nem volt ez mindig így.„Köszönöm, most minden klappol! Amennyire mostanság mentálisan jól lehet lenni, ahhoz mérten rendben vagyok” – válaszolt a Csupasport megkeresésére az edzőként is dolgozó futó, aki beszélt arról is, hogy azért nem volt ez mindig így.

A sérülése után három hónapig nem is futhatott, ám végül még a tavalyi naptári évben, decemberben eljutott a maratoni távig, sőt egy 50 km-es etapot is futott mellé. A rehabilitáció során felfedezte a szépséget a kerékpározásban, ám most már csak időhiány miatt is B-tervvé minősült a két keréken űzött sport, az A-terv pedig nem más, mint a 221 kilométeres Ultrabalaton. A teljes cikket ide kattintva olvashatják.

A Csupasporton ezen kívül megmutatjuk a túrázóknak, milyen gyakorlatokat végezzenek a nyakukkal, ugyanis egészségi problémák sora származhat abból, ha rossz pózban tartjuk a fejünket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik