NS: védekezni – de kikkel?; Filipovics szíve a Partizané, esze a Vidié – kedd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.14. 21:37
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Az rendben van, hogy elöl gondjai vannak Bernd Storcknak. De mi a helyzet hátul? Borbola Bence egyoldalas írásából kiderül, hogy a védelem sem fenékig tejfel. És jönnek a portugálok…
Az rendben van, hogy elöl gondjai vannak Bernd Storcknak. De mi a helyzet hátul?
Borbola Bence egyoldalas írásából kiderül, hogy a védelem sem fenékig tejfel. És jönnek a portugálok…

Filipovics Vladan Partizan-nevelés, de ezer szállal kötődik a Videotonhoz is. Az első számú magyarországi futballmenedzser az emlékeiről, a Partizan múltjáról és jelenéről, Marko Nikolicsról, Danko Lazovicsról és a Partizan-ultrákról is mesélt Pietsch Tibornak – no meg arról, hogy mit vár az Európa-liga rájátszásától.

Bódi Ádám nem lesz ott Belgrádban – a Debrecenben viszont igen. A Fehérvárról váratlanul hazatérő válogatott középpályás elmondta, akkor döntött, amikor nem találta a nevét az Európa-liga-keretben…

…és minden, amit a spanyol és az olasz Szuperkupáról, valamint Neymar párizsi bemutatkozásáról tudni érdemes.

Senki sem esett letargiába, és ez jó hír férfi kosarasainktól. Ivkovics Sztojan és Vojvoda Dávid sem kesereg a három kazanyi felkészülési vereség miatt, hiszen még rengeteg idő van hátra az Eb-ig. Két és fél hét.

Szepesi Nikolett úszó és író is ott lesz a masters-vb rajtjánál. Kovács Erikának a gyerekekkel foglalkozó egykori Eb-negyedik hátúszó elmondta, hogy kőkeményen készül, és úszni fog, ahogy a csövön kifér.

Dobi Edina hazatért. Az egyik legtöbbre taksált magyar röplabdázó Azerbajdzsán után a Békéscsabát választotta, és európai kupasikerekről álmodik.

És ha kedd, akkor Kihívás melléklet 4 oldalon

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik