Ma történt: Löke igent mondott a Győrre, Nagy L. nemet a vb-re

Vágólapra másolva!
2010.12.31. 14:56
Sporteseményekben rendkívül gazdag évet hagyunk magunk mögött, és az év utolsó napja is bőven tartogatott szenzációkat, érdekes híreket. Az alábbiakban összegyűjtöttük december 31-én született legfontosabb anyagainkat – hogy az év utolsó napján se maradjanak le semmiről!

A legnagyobb szenzációról kétségkívül a Győri Audi ETO gondoskodott: a magyar bajnok bejelentette, hogy leigazolta a világ egyik legjobb beállósát, a norvég Heidi Lökét. leigazolta a világ egyik legjobb beállósát, a norvég Heidi Lökét.

A kézilabda szerelmesei számára különösen „pörgős" nap volt a mai, ugyanis Nagy László egy interjújából fény derült arra, hogy minden valószínűség szerint nem vesz részt a svédországi világbajnokságon. Közben az egyik német regionális portál arról adott hírt, hogy Ilyés Ferenc visszatér az MKB Veszprémbe.

„Úgy vélem, fegyelem nélkül nem lehet normálisan dolgozni. Nálam a minőségi munka az első, alapvetően erre lehet építeni" – foglalta össze edzői ars poeticáját Zdenek Scasny, a DVSC-TEVA új vezetőedzője. A szakemberről készült cikket elolvashatják a pénteki Nemzeti Sportban.

Rudolf Gergely a jelek szerint nem lesz a Bari kölcsönjátékosa, ugyanis Davide Ballardini, a Genoa vezetőedzője nem szívesen mondana le a magyar válogatott csatárról. Olasz sajtóhírek szerint ebben Luca Toni elképzelhető távozása is szerepet játszhat.

A Hertha BSC életében csütörtökön véget ért egy fejezet: Dárdai Pál, a berlini klub szereplési rekordere ekkor vett részt utoljára az első csapat edzésén. A magyar középpályás tavasszal a tartalékegyüttesben szerepel majd, de a szezon végén elbúcsúzhat a drukkerektől.

Somogyi Csaba, a REAC kapusa igencsak kapósnak bizonyul: a REAC játékosa iránt egy német élvonalban szereplő klub érdeklődik, és szeretné, ha a magyar kapus próbajátékon venne részt nála.

Egy másik magyar hálóőr, Gulácsi Péter is nagy lehetőség előtt áll: az U20-as világbajnoki bronzérmes játékos lesz Pepe Reina helyettese a Liverpool kapujában, mivel ausztrál vetélytársa az Ázsia-kupán szerepel majd.

Angliában ismét Sir Alex Ferguson került a figyelem középpontjába: a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere nem repesett az örömtől, amikor megtudta, hogy a Preston North End vezetősége menesztette fiát, Darrent a kispadról, ezért két kölcsönben lévő játékosát azonnal visszarendelte a másodosztályú csapattól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik