FIFA 22: meglepetés? Ő lett az EA-nél a hónap legjobbja a Serie A-ban

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.03.09. 17:57
null
<strong>Ruszlan Malinovszkij</strong> pazar gólt lőtt a Juventusnak (Fotó: Getty Images)
Az EA Sports Ruszlan Malinovszkijt választotta meg az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) február hónap legjobb játékosának – hívta fel a figyelmet az esport1.hu.

A döntés hátterében az orosz–ukrán háború állhat, és az EA minden bizonnyal szolidaritásból választotta meg a hónap legjobbjának az Atalanta 28 éves ukrán támadó középpályását, Ruszlan Malinovszkijt.

MALINOVSZKIJ HATALMAS GÓLJA A JUVENTUS ELLEN

Az esport1.hu megjegyzi, hogy több játékos is jobb teljesítményt nyújtott nála a mögöttünk hagyott hónapban. Malinovszkij négy Serie A-mérkőzésen lépett pályára februárban, melyeken összesen egy gólt szerzett. Ezzel szemben Olivier Giroud két gólt szerzett az Internazionale elleni derbin, a Salernitana ellen pedig egy asszisztot is feljegyezhetett. Lorenzo Insigne két találatig és egy gólpasszig jutott, míg például Mattia Zaccagni is öt találatból vette ki a részét ezen időszakban.

Malinovszkij speciális lapja viszont nem kerül sokba, hiszen egyetlen SBC csapatot kell csak összeállítani a megszerzéséhez, ez pedig körülbelül 19 és 20 ezer coinból kihozható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik