Óriási buli a haverokkal, zenével, gulyással – látványos félmaraton a Tisza partján

GY. F.GY. F.
Vágólapra másolva!
2023.04.03. 13:32
Május 21-én másodszor rendezik meg Csongrádon a Fussuk le! Félmaratont, amely idén negyedmaratonnal és érdekes kísérőrendezvényekkel bővül.

A versenyt először tavaly rendezték meg, háromszáz felnőtt és száz gyerek vett részt a különböző távokon. A félmaratonon kívül az óvatosabbak újdonságként nevezhetnek a rövidebb, 10.5 kilométeres távra is, míg a legkisebbek 750 méteres pályán futhatnak. A Londonban élő főszervező, Kecskés László az alapvetően az online térben működő, százötven tagot számláló Fussuk le! Sportegyesület vezetője hangsúlyozta, óriási bulit terveznek futóbarátaik körében, a pontos tájékoztatásért és a jó hangulatért profi szpíker felel, több ponton is szól majd a zene, mi több, további meglepetésekkel is készülnek.

Akik sikerrel járnak, kifejezetten színvonalas és tartalmas befutócsomagot kapnak, amelyből természetesen nem maradhat ki az érem, az izotóniás ital, ám ezeken felül alföldi gulyást és rétest is kapnak a teljesítők, mi több, ingyen bemehetnek felfrissülni a csongrádi fürdőbe.

A program nemcsak a verseny napjára koncentrálódik, már egy nappal korábban lehet futásról, sportolásról beszélgetni meghívott szakértőkkel és népszerű sportolókkal. A versenyhez támogatóként és indulóként csatlakozik Erdélyi Zsófia olimpikon (2012-ben és 2016-ban is szerepelt a nyári játékokon) maratonfutó. Zsófia Fussuk le!-futócsoportot szervez Gödöllőn, valamint az online órákba is bekapcsolódik majd az egyesület színeiben.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik