Hatfield-guggolás csaknem háromszáz kilóval, hogy menjen a teherautó-elhúzás is

R. E. B.R. E. B.
Vágólapra másolva!
2022.03.15. 10:47
A különböző rekordjairól ismert Gabriel Pena ismét elképesztő videóval jelentkezett: hatszáz fonttal, azaz 270.16 kilóval guggolt.

Ha beírjuk Gabriel Pena nevét a keresőbe, garantáltan feldob néhány videót korábbi teljesítményeiről, hiszen a 31 esztendős férfi már régóta ismert az erős emberek világában. Védjegye, hogy olyan súlyokat mozgat meg különböző módokon, hogy az átlagos földi halandók már csak rájuk nézve is kidőlnek.

A barbend.com is összegyűjtött közülük néhányat felvezetésként, amikor beszámolt Pena legutóbbi produkciójáról: hatszáz fonttal, azaz 270.16 kilóval végzett Hatfield-guggolást.

Pena az Instagramján tette közzé a videót, amelyhez hosszabb elemzést is mellékelt. A lényeget úgyis látni kell, így röviden annyit emelünk ki, hogy – mint a férfi fogalmazott – az egyedi mozgásforma eltérő kommunikációt kényszerít ki a felső és az alsó test között, így jó módszer a fejlesztésére.

A Texasi Titánként is emlegetett Pena hozzátette, ez a gyakorlat hasznos az olyan, elit erősember-viadalon látott feladatokhoz is, mint a rönkemelés vagy egy teherautó elhúzása.

Fotók: Gabriel Pena/Instagram

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik