Kobe Bryant-idézetek: Ha félsz, elbuksz

Vágólapra másolva!
2020.04.06. 17:31
Az egész sportvilágot megrázta Kobe Bryant január 26-i halála. A Csupasport összegyűjtötte a helikopterbalesetben elhunyt ötszörös NBA-bajnok tíz olyan mondását, amely bárkinek ösztönzést adhat az edzéshez, a sportoláshoz.

„Nem tudom megérteni a lusta embereket. Nem ugyanazt a nyelvet beszéljük. Nem értem őket, és nem is akarom érteni őket. Nincs semmi közös bennem, és azokban az emberekben, akik másokat okolnak a bukásukért. A nagy dolgok a kemény munkából és a kitartásból fakadnak. Nem kellenek kifogások.”


„Ha egyszer megízleled a bukást, onnantól kezdve eldőlt, hogy mindig üldözni fogod a sikert.”


„Abban a pillanatban, ahogy feladod, valaki más nyert.”


„Nem akarok a következő Michael Jordan lenni. Csak Kobe Bryant akarok lenni.”


„Te vagy a felelős azért, hogy az emberek hogyan emlékeznek majd rád. Úgyhogy ne vedd ezt könnyedén.”


„Ha félsz a kudarctól, valószínűleg elbuksz.”


„Utoljára hatéves koromban féltem, amikor narancssárga övesként egy nálam nagyobb, fekete öves sráccal kellett harcolnom. Féltem, hogy szétrúgja a seggem. De aztán rájöttem, hogy a kelleténél jobban tartottam tőle. Akkor jöttem rá, hogy a félelem nem létezik, ha megfelelően állsz a helyzethez.”


„Érezd jól magad. Az élet túl rövid ahhoz, hogy megrekedj, hogy elbátortalanodj. Mindig haladj előre. Tedd az egyik lábad a másik után, mosolyogj, és csak menj előre.”


„A fájdalom nem azt mondja meg, hogy mikor kell abbahagynod. A fájdalom egy kis hang a fejedben, ami megpróbál visszatartani, mert tudja: ha folytatod, jön a változás.”


„A hősök jönnek és mennek, de a legendák örökké élnek.”


CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik