Videó: így kapott 2 mp alatt 2 sárgát a Real ellen Akinfejev

Vágólapra másolva!
2018.10.03. 08:44
Mint azt valószínűleg már mindenki tudja, a Real Madrid óriási meglepetésre vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában a CSZKA Moszkvától. A madridiak már a második percben hátrányba kerültek, majd folyamatosan támadtak, ám az egyenlítő gól nem akart jönni. Az oroszok pedig természetesen mindent megtettek, hogy húzzák az időt, amennyire csak lehet. Igor Akinfejev, a CSZKA kapusa azonban úgy tűnik, ezt, és a reklamálást egy kicsit túlzásba vitte. Vagy a bíró hibázott?

Bár a játékvezető, a román Ovidiu Hategan csak négy percet hosszabbított, úgy érezte, a 95. percben kell az asztalra csapni.

Így miután Akinfejev elkezdett reklamálni egy ütközést követően, Hategan gondolkodott egy kicsit, majd két másodpercen belül kétszer is felmutatta a sárga lapot a kapusnak, akit így ki is állított.

Az esetről csak annyit tudni, hogy Akinfejev túlzottan reklamált, ám az valószínűleg örök rejtély marad, miért döntött úgy a román játékvezető, hogy a két sárga jobb megoldás az azonnali pirosnál, vagy hogy miért nem fújta le a meccset a 95. percben…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik