Videó: a Chelsea játékosaival nevetgélt a kiesés után Hazard

Vágólapra másolva!
2021.05.06. 11:12
null
Eden Hazard (jobbra) lelkesen üdvözölte a korábbi csapattársakat (Fotó: AFP)
Sok Real Madrid-szurkoló a Twitteren fejezte ki elégedetlenségét a csapat londoni Bajnokok Ligája-kiesése után. Nem maga a vereség akasztotta ki ennyire a spanyol sztárklub rajongóit, sokkal inkább a korábbi Chelsea-játékos, Eden Hazard viselkedése.

A londoniak korábbi nagy kedvence ugyanis a lefújás után együtt nevetgélt egykori csapattársaival – sokan emiatt úgy érzik, Hazard-t nem érintette meg igazán a kudarc, a spanyol El Chiringuito TV adásában több szakértő – például Josep Pedrerol és Edu Aguirre – is elmondta, szerintük a játékosnak egy másodpercnyi ideje sem maradt a Real Madridnál. Mások viszont megvédték a 30 éves labdarúgót, mondván, nincs azzal semmi gond, hogy a korábbi társakkal beszélt néhány szót.

A belga támadó 2019-ben érkezett a spanyol fővárosba, de eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Sorozatos sérülései miatt eddig mindössze 40 tétmérkőzésen lépett pályára a Real Madrid mezében, ezeken 4 gólt szerzett és 7 gólpasszt adott. Egy spanyol bajnoki címet és egy spanyol Szuperkupát nyert.


A meccsről bővebben ITT!

BAJNOKOK LIGÁJA
ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
CHELSEA (angol)–REAL MADRID (spanyol) 2–0 (1–0)
London,
Stamford Bridge,zárt kapuk mögött.Vezette:Orsato (olasz)
CHELSEA:É. Mendy – A. Christensen, Thiago Silva, Rüdiger – Azpilicueta (R. James, 89.), Jorginho, Kanté, Chilwell – Mount (Zijes, 89.), Havertz (Giroud, 90+4.) – Werner (Pulisic, 67.).Menedzser:Thomas Tuchel
REAL MADRID:Courtois – Nacho, Éder Militao, Sergio Ramos, F. Mendy (F. Valverde, 63.) – Modric, Casemiro (Rodrygo, 76.), Kroos – Vinícius Júnior (Asensio, 63.), Benzema, E. Hazard (Mariano Díaz, 89.).Vezetőedző:Zinédine Zidane
Gólszerző:Werner (28.), Mount (85.)
Továbbjutott:aChelsea, 3–1-esösszesítéssel


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik