M. D. 2020.04.14 06:42 Frissítve: 2020.04.14 08:49

UEFA: augusztusban zárulhat az idény a BL-döntővel – sajtóhír

A Cadena SER rádióadó információi szerint az Európai Klubok Szövetsége (ECA) megegyezett az Európai Labdarúgó-szövetséggel (UEFA) a koronavírus-járvány miatt felfüggesztett futballidény augusztusban történő befejezéséről – már amennyiben a járványügyi helyzet ezt lehetővé teszi.

 

Egyelőre türelemmel kell lennünk, hogy ismét pattogni lássuk a BL-labdát (Fotó: AFP)

 

A két szervezet megállapodása értelmében a nemzeti bajnokságok hamarabb véget érnek majd, mint az európai kupasorozatok, a találkozókra pedig a szurkolók és a játékosok egészségét szem előtt tartva zárt kapuk mögött kerülhet sor.

 
CEFERIN SEM ZÁRTA KI, HOGY ZÁRT KAPUK MÖGÖTT FOLYTATÓDJON A BAJNOKOK LIGÁJA

Korábban már esett róla szó, és továbbra sincs kizárva, hogy a Bajnokok Ligája és az Európa-liga végjátékában semleges helyszínen rendezendő egymeccses párharcok dönthetnek a továbbjutók kilétéről.

Ha az idényt sikerül augusztus elején befejezni, akkor a következő szezon szeptemberben kezdődhet – tette hozzá a Cadena SER.

Mint ismert, a BL és az El küzdelmeit is a nyolcaddöntőben függesztették fel a koronavírus-járvány miatt, míg az európai topbajnokságok többségében még legalább tíz forduló hátravan a szezonból.

2020.12.28 19:31:11

Bajnokok Ligája BERTA MIHÁLY, CSILLAG PÉTER, PIETSCH TIBOR

Ferencvárosi BL-főtábla, Németh Krisztián mint Amerika Kapitány, és a mindenen túljutó Atalanta.

2020.11.25 16:39:52

Bajnokok Ligája KORMANIK ZSOLT

Sok vagy kevés a 16 ferencvárosi légiós? – egyebek mellett erre is keressük a választ összeállításunkban.

2020.12.23 23:19:00

Bajnokok Ligája DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A Két lányom között hét év a korkülönbség, a nagyobbnak annak idején a Barca és David Villa volt a kedvence, a kisebbnek viszont, aki mostanában nyiladozott rá szurkolóként a sportra, már a Fradi és Sigér Dávid!

2020.12.22 23:59:20

Bajnokok Ligája BABJÁK BENCE

Összeállításunkban a zöld-fehérek Bajnokok Ligája-szereplését elevenítettük fel.