Rebrov: Nem ezt érdemeltük; Gulácsi eltalálta az irányt

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.11.05. 23:16
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Szerhij Rebrov kissé szomorú a végeredmény miatt, de büszke is a csapatára. A Juventus elleni BL-vereség után ferencvárosi és olasz részről is mindenki megszólal, így a Fradi-gól szerzője, Franck Boli is, továbbá statisztikák és lapvélemények az 1–4-ről két oldalon.
Szerhij Rebrov kissé szomorú a végeredmény miatt, de büszke is a csapatára.
A Juventus elleni BL-vereség után ferencvárosi és olasz részről is mindenki megszólal, így a Fradi-gól szerzője, Franck Boli is, továbbá statisztikák és lapvélemények az 1–4-ről két oldalon.

Ángel Di María a bal sarkot választotta, de ezt Gulácsi Péter is megérezte. Így aztán a Leipzig végül megfordította a PSG elleni BL-csatát, a magyar kapus pedig részletesen elmesélte Babják Bencének, miként járt túl az argentin szélső eszén.

Szatmári András továbbra sem párbajtőröző, hanem kardozó, és szombaton is mindenkit meg akar verni. Világbajnokunk eddig szerencsésen elkerülte a koronavírust (vagy az őt), és várja a februárt, amikor talán már világranglistapontokért hajthat. Addig pedig például Szilágyi Áron ellen szeretne vívni a hétvégi Magyar Kupa-fordulóban.

És ha péntek, akkor Sportkrém-melléklet 8 oldalon. Az újvárosi Azari-dinasztia ifjabbikával, a kajakkirálynő Kovács Katalinnal és a televíziók heti sportműsorával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik