SZ. M. 2021.05.28 23:41 Frissítve: 2021.05.28 23:46

Ki ülhet Európa trónjára?; Újra összeáll a nyerő páros

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

 

Angol házidöntő Európa trónjáért. Szombat este eldől, kihez kerül Európa, sőt talán a világ klubfutballjának legértékesebb trófeája: a Manchester City története során először nyerheti meg a Bajnokok Ligáját, a Chelsea 2012 után másodszor viheti haza a kupát. A nagy érdeklődéssel várt mérkőzés előtt háromoldalas összeállítás a Nemzeti Sport szombati számában.

Lenyűgöző hangulatra számítok – mondja Varga Kevin, aki bízik benne, hogy a Puskás Arénában az esélyesebb franciák és a portugálok elleni is hatvanezer lelkes támogatója lesz a válogatottnak. A Törökországban légióskodó válogatott középpályással Pietsch Tibor készített interjút.

Haraszti Zsolt már megállapodott Bognár Györggyel, és abban bízik, a tizenhatodik NB I-es idényben is a mezőny első feléhez tartozik majd a csapat. A Paks ügyvezetőjével Zombori András beszélgetett.

A Győri Audi ETO KC és Görbicz Anita is hatodik BL-győzelmére tör a hétvégén. A Rába-partiak klublegendájának ez lesz az utolsó négyes döntője játékosként, az idény végén visszavonul. Bobory Balázs és Papp Bálint összeállítása a női kézilabda BL budapesti négyes döntője előtt.

Összeáll a nyerő páros. Babos Tímea a Roland Garroson nem vegyes párosozik Fucsovics Mártonnal, női párosban Vera Zvonarjovával indul, Wimbledonra azonban ismét Kristina Mladenoviccsal nevez. Klein Ron írása.

Fürjes Balázs nemzetközi sporteseményekért felelős kormánybiztos és Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség elnöke úgy véli, csak valódi összefogással lehetett megrendezni a budapesti Európa-bajnokságot – a szervezőknek jár az aranyérem. Kovács Erika interjúja.

2021.05.30 23:15:32

Bajnokok Ligája THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Leckét adott egykori mentorának.

2021.05.29 19:44:31

Bajnokok Ligája KORMANIK ZSOLT, BACSKAI JÁNOS

Sokkal több helyzetet alakítottak ki a londoniak, a manchesteri sztároknak nagyon nem ment a döntőben.

2021.05.28 23:59:05

Bajnokok Ligája SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. A hagyomány szerint a bajnokok között a Manchester City és a Chelsea sem indulhatott volna.

2021.05.13 23:40:01

Bajnokok Ligája SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Ne áltassunk senkit, hogy ezzel a döntéssel igazából a szurkolóknak teszünk jót.