I. M. 2020.03.09 17:15 Frissítve: 2020.03.11 01:33

Ifi BL: az Inter nem áll ki a koronavírus miatt, így kiesik

A koronavírusra való tekintettel elővigyázatosságból az Internazionale Primavera-csapata nem áll ki a Rennes elleni ifjúsági labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőre. A francia csapat így játék nélkül juthat tovább.

Az Inter Primavera-csapata nem áll ki az ifjúsági Bajnokok Ligájában (Fotó: AFP, archív)

 

Az Inter hivatalos közleményben tudatta, hogy Primavera-csapata nem áll ki a Rennes elleni mérkőzésre. A találkozót eredetileg március harmadikán játszották volna Milánóban, de a koronavírus megjelenése miatt március 11-re halasztották, és áttették Firenzébe, hasonlóan az Atalanta–Lyon összecsapással.

„A klub mindig a közegészségügyet helyezi előtérbe, a játékosaink és dolgozóink védelme érdekében hoztuk meg a döntésünket. Tisztában vagyunk a mérkőzés fontosságával és az automatikus 3–0-s végeredménnyel, de a fent említett dolgokat nem lehet figyelmen kívül hagyni, és a klub mindent megtesz a hatóságok iránymutatásainak betartása érdekében. A mai nappal a Primavera-csapat és a többi utánpótlás-együttes tevékenységét felfüggesztjük” – olvasható az Internazionale közleményében.

Az ifjúsági Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe már bejutott az Ajax, a Benfica, a Dinamo Zagreb, a Midtjylland és a Salzburg, valamint a Rennes. A másik két párharcban az Atalanta a Lyonnal, a Juventus a Real Madriddal találkozik.


2020.12.28 19:31:11

Bajnokok Ligája BERTA MIHÁLY, CSILLAG PÉTER, PIETSCH TIBOR

Ferencvárosi BL-főtábla, Németh Krisztián mint Amerika Kapitány, és a mindenen túljutó Atalanta.

2020.11.25 16:39:52

Bajnokok Ligája KORMANIK ZSOLT

Sok vagy kevés a 16 ferencvárosi légiós? – egyebek mellett erre is keressük a választ összeállításunkban.

2020.12.23 23:19:00

Bajnokok Ligája DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A Két lányom között hét év a korkülönbség, a nagyobbnak annak idején a Barca és David Villa volt a kedvence, a kisebbnek viszont, aki mostanában nyiladozott rá szurkolóként a sportra, már a Fradi és Sigér Dávid!

2020.12.22 23:59:20

Bajnokok Ligája BABJÁK BENCE

Összeállításunkban a zöld-fehérek Bajnokok Ligája-szereplését elevenítettük fel.