Golovin szerint a 10. hely végső soron reálisnak mondható

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2021.12.14. 23:21
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

• „Sohasem megyek olyan klubhoz, amelyik a Real Madriddal verseng egy trófeáért” – mondta nem is olyan régen, 2019-ben Sergio Ramos. Nos, a sors fintora, hogy a spanyol védő az idény elején a Paris Saint-Germainhez igazolt, és a franciák már a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében összecsapnak a királyiakkal. Igaz, eredetileg nem így lett volna. Felidézzük a botrányosra sikerült BL-sorsolást, aminek eredményeként Sergio Ramos a távozása óta először játszhat a madridiak ellen.
• „Sohasem megyek olyan klubhoz, amelyik a Real Madriddal verseng egy trófeáért” –
mondta nem is olyan régen, 2019-ben Sergio Ramos. Nos, a sors fintora, hogy a spanyol védő az idény elején a Paris Saint-Germainhez igazolt, és a franciák már a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében összecsapnak a királyiakkal. Igaz, eredetileg nem így lett volna. Felidézzük a botrányosra sikerült BL-sorsolást, aminek eredményeként Sergio Ramos a távozása óta először játszhat a madridiak ellen.

• Interjút adott lapunknak a spanyolországi világbajnokságot a tizedik helyen záró magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Golovin Vlagyimir szerint a rutin és a fiatalság között óriási a szakadék, és az sem mindegy, hogy térdelve vagy állva halunk meg. A szakvezető azt mondta, a németek elleni mérkőzésen múlott minden, a dánokkal szemben is a német vereség miatt volt rossz lelkiállapotban a csapata. Az eredeti célkitűzés, a nyolc közé kerülés nem nyomasztotta a játékosokat, de mivel menet közben sok minden változott, kulcsemberek estek ki, a tizedik hely végső soron reálisnak mondható.

• A 20 esztendős csatár, Rétfalvi Kristóf azon fehérvári nevelésű ifjú ígéretek közé tartozik, akik a Volán nagycsapatánál az elmúlt hetekben tapasztalt jelentős sérüléshullám nyomán kapták meg a bizalmat, s a farmegyüttesből, a Titánokból felkerülve élni is tudtak vele. A zalaegerszegi születésű, de már az Ifj. Ocskay Gábor Akadémián nevelkedő jégkorongozónak két gólpassza már volt az osztrák központú ligában, vasárnap pedig első találatát is meglőtte, méghozzá stílusosan: éppen az éllovas Olimpija Ljubljana 4–2-es legyőzéséből vette ki a részét!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik