Dortmund: Götze játéka kérdéses a BL-döntőn

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.01. 09:25
A Real Madrid elleni keddi BL-elődöntő első félidejében sérülés miatt lecserélt dortmundi játékmester, Mario Götze nem játszhat a Bayern München elleni szombati Bundesliga-rangadón, és az is kérdéses, felépül-e a május 25-i BL-döntőig.

Az első orvosi diagnózis szerint nem kérdéses, hanem már biztos, hogy Götze nem játszhat most szombaton a Bayern elleni bajnokin. A játékosra nagyjából háromhetes kihagyás vár, így az sem biztos, hogy a május 25-i Bajnokok Ligája-döntőig felépül.

KORÁBBAN ÍRTUK

A madridi mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Klopp azt mondta, Götze combizomhúzódást szenvedett, ám egyelőre nem tudni, mennyire súlyosat, így kérdéses, játszhat-e a Bayern elleni szombat esti német bajnokin. Mint ismert, Götze nyártól éppen a bajor klubban folytatja a pályafutását.

A keddi mérkőzés után a térdét fájlaló Sven Bender sérülésének súlyosságát ugyancsak további orvosi vizsgálatok állapítják majd meg – tette hozzá Klopp.

Mint beszámoltunk róla, a Dortmund 2–0-ra kikapott a Real Madridtól kedd este, de 4–3-as összesítéssel bejutott a BL döntőjébe, amelyben a Barcelona–Bayern München párharc győztese lesz az ellenfele.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik