Celtic: „Remélem, a visszavágón már igazságos lesz a játékvezetés”

Vágólapra másolva!
2013.03.06. 12:07
Jorgosz Szamarasz, a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Celtic görög csatára sajtótájékoztatón elmondta, igazságosabb játékvezetésben reménykedik a Juventus elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján, miután szerinte a párharc első mérkőzésen a bíró büntetlenül hagyta a torinóiak játékosainak folyamatos szabálytalanságait, így hozzásegítve a zebrákat a 3–0-s sikerhez.

„Nem volt igazságos, ezt mindenki láthatta” – nyilatkozta Jorgosz Szamarasz, a Celtic csatára, aki szerint nem lenne ekkora hátrányban a skót klub, ha az első mérkőzésen korrekt lett volna a játékvezetés.Jorgosz Szamarasz, a Celtic csatára, aki szerint nem lenne ekkora hátrányban a skót klub, ha az első mérkőzésen korrekt lett volna a játékvezetés.

Mint ismert, a Juventus idegenben 3–0-ra legyőzte a Celticet a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, ezzel gyakorlatilag formalitássá változtatta a torinói visszavágót. A görög játékos szerint Alberto Undiano, az első meccs játékvezetője büntetlenül hagyta a szabadrúgásoknál és szögleteknél a Juventus védőinek szabálytalanságait

„Így védekeznek a pontrúgások ellen, a legtöbb olasz csapat ezt csinálja. Remélhetőleg a visszavágón már képes lesz a játékvezető észrevenni a szabálytalanságokat, így korrekt mérkőzést játszhatunk” – tette hozzá a csatár.

„Ugyanúgy fogunk küzdeni, mint az első találkozón, támadunk és helyzeteket dolgozunk ki. Ha miénk lesz az első gól, bármi megtörténhet” – zárta nyilatkozatát Szamarasz.

A Celtic szerdán 20.45-kor lép pályára a Juventus otthonában.

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ VISSZAVÁGÓ
JUVENTUS (olasz)–CELTIC (skót)
Torino,
Juventus Stadion. Vezeti: Aydinus (török). 20.45 (tv: Digi Sport 2)
A VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK
JUVENTUS: Buffon – Barzagli, Bonucci, Marrone – Isla, Pogba, Pirlo, Giaccherini, K. Asamoah – Matri, Quagliarella
CELTIC: Forster – Matthews, Wilson, Ambrose, Izaguirre – Wanyama – Ledley, Mulgrew, Forrest – Szamarasz, Hooper
Az első mérkőzésen: 3–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik