Carlo Ancelotti, az alkalmazkodás nagymestere; Koszta Márk: Két aranyérem a cél!

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2022.05.30. 23:22
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Mind az öt topliga megnyerésével és egyedüli négyszeres Bajnokok Ligája-győztesként a Real Madrid trénere, Carlo Ancelotti példátlan sikereket ért el. Munkásságát ezúttal abból a szempontból vizsgáljuk, hogyan változtak stratégiai-taktikai elképzelései a hosszú évek alatt. Bodnár Zalán összeállítása.
Mind az öt topliga megnyerésével és egyedüli négyszeres Bajnokok Ligája-győztesként a Real Madrid trénere, Carlo Ancelotti példátlan sikereket ért el.
Munkásságát ezúttal abból a szempontból vizsgáljuk, hogyan változtak stratégiai-taktikai elképzelései a hosszú évek alatt. Bodnár Zalán összeállítása.

Nem teljes a létszám: Gazdag Dániel koronavírusos. A hétfő délutáni edzésen már majdnem teljes létszámban gyakorolt a Nemzetek Ligája szombati rajtjára készülő magyar válogatott, amelyhez egyelőre nem csatlakozhatott a Philadelphia Union koronavírusos játékosa, Gazdag Dániel. Pietsch Tibor beszámolója.

Bognár Tamás lett az idény játékvezetője. A FIFA-kerettag Bognár Tamás négy bajnokival kevesebbet vezetett az éppen csak legyőzött Berke Balázsnál. Tősér Norbert írása.

Koszta Márk a fiatal játékosokra vonatkozó szabály furcsasága miatt a dél-koreai bajnokságban még nem lépett pályára az Ulszan Hyundai színeiben, az ázsiai BL-ben és a kupában viszont már gólt is szerzett. Judi Ádám interjúja.

Stratégiai hibái után alapos vizsgálatot indít a Ferrari, amely vasárnap úgy bukta el a győzelmet a Monacói Nagydíjon, hogy versenyzői a futam első etapjában még az első két helyen haladtak, így a csapat világos magyarázatot keres a kudarcra. Zsoldos Barna háttéranyaga.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik