SZ. M. 2022.05.30 23:22 Frissítve: 2022.05.31 22:58

Carlo Ancelotti, az alkalmazkodás nagymestere; Koszta Márk: Két aranyérem a cél!

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

 

Mind az öt topliga megnyerésével és egyedüli négyszeres Bajnokok Ligája-győztesként a Real Madrid trénere, Carlo Ancelotti példátlan sikereket ért el. Munkásságát ezúttal abból a szempontból vizsgáljuk, hogyan változtak stratégiai-taktikai elképzelései a hosszú évek alatt. Bodnár Zalán összeállítása.

Nem teljes a létszám: Gazdag Dániel koronavírusos. A hétfő délutáni edzésen már majdnem teljes létszámban gyakorolt a Nemzetek Ligája szombati rajtjára készülő magyar válogatott, amelyhez egyelőre nem csatlakozhatott a Philadelphia Union koronavírusos játékosa, Gazdag Dániel. Pietsch Tibor beszámolója.

Bognár Tamás lett az idény játékvezetője. A FIFA-kerettag Bognár Tamás négy bajnokival kevesebbet vezetett az éppen csak legyőzött Berke Balázsnál. Tősér Norbert írása.

Koszta Márk a fiatal játékosokra vonatkozó szabály furcsasága miatt a dél-koreai bajnokságban még nem lépett pályára az Ulszan Hyundai színeiben, az ázsiai BL-ben és a kupában viszont már gólt is szerzett. Judi Ádám interjúja.

Stratégiai hibái után alapos vizsgálatot indít a Ferrari, amely vasárnap úgy bukta el a győzelmet a Monacói Nagydíjon, hogy versenyzői a futam első etapjában még az első két helyen haladtak, így a csapat világos magyarázatot keres a kudarcra. Zsoldos Barna háttéranyaga.

előfizető vagyok, elolvasom a lapot Nincs előfizetésem, digitálisan olvasnám a lapot Előfizetnék a nyomtatott lapra
2022.08.03 23:05:48

Bajnokok Ligája MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. A jövőnek csak az eredmény marad, akármit is gondolunk most, a lefújás utáni órákban.

2022.08.03 17:43:28

Bajnokok Ligája BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Jónak mondható eredménnyel zárult a magyar bajnok azerbajdzsáni túrája, Boli góljára Owusu válaszolt.

2022.08.02 21:33:23

Bajnokok Ligája THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Egyre inkább összeérik a csapat.