BL: Robben a legjobb, Alexis a leggyengébb - osztályzatok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.02. 18:03
A német Bayern München 3–0-ra megnyerte a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének barcelonai visszavágóját, így kettős győzelemmel és 7–0-s összesítéssel búcsúztatta a spanyol együttest. Olvasóinktól a leggyengébbnek látott bajor játékos is több mint két ponttal magasabb osztályzatot kapott, mint a legjobb katalán. Az „osztályelső” Arjen Robben lett, a másik véglet Alexis Sánchez.

A három német gólból az elsőt szerző Robben 8.59 ponttal zárta a szavazást, rajta kívül Thomas Müller, a harmadik találatot előkészítő Franck Ribéry és a fáradhatatlan mezőnymunkát végző Bastian Schweinsteiger jutott nyolc pont fölé.

Hét alatt is csak Anatolij Timoscsuk maradt, ő csereként állt be a hajrában – de ha két perccel később teszi be őt Jupp Heynckes (szavazni csak a legalább negyedórát a pályán töltő labdarúgókra lehetett), ő sem „rondít bele” a képbe.

A Barcelonánál csak az öngólt vétő Gerard Piqué zárt négyesnél magasabb osztályzattal, s beszédes adat, hogy Víctor Valdés kapus lett a második, Marc Bartra, Piqué középső védőpárja pedig a harmadik. A „legalja” a támadószekció ötöse lett, Pedro, Thiago, David Villa, Cesc Fabregas, Alexis Sánchez sorrendben.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik