BL: „Ne keverjék össze a stadiont a szorítóval” – a szlovák belügyminiszter a Slovan–FTC előtt

Vágólapra másolva!
2022.07.27. 13:15
Az ujszo.com azt írja, hogy a szlovák belügyminiszter, Roman Mikulec arra szólította fel a szerda este 20.30-kor kezdődő Slovan Bratislava–Ferencvárosi TC mérkőzésre készülő drukkereket, ne keverjék össze a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőmérkőzést a szorítóval.

„Mindenkit arra kérek, viselkedjen rendesen, és tartsa be a rendőrség utasításait" – tette hozz Roman Mikulec, aki arra is kéri az embereket, tartsák tiszteletben a korlátozásokat. Emlékeztetett, hogy a rendőrség biztonsági intézkedések bevezetésére készül, ügyel a közrendre, valamint a forgalom zavartalanságára.

„A rendőrség készül a mérkőzésre, és felügyel, hogy az utcákon rend legyen. Az elsődleges cél az emberek életének és egészségének védelme, valamint a közrend fenntartása" – mondta.

A rendőrség figyelmeztetett, ha rendbontás lesz, lépni fog, és minden jogi eszközt igénybe vesz, ha a két klub szurkolói akadályoznák a közlekedést.

„Ezúton is arra kérjük a lakosokat, tartsák tiszteletben a rendőrség utasításait, tegyenek eleget a felszólításainak, és legyenek tekintettel a többiekre"– írta a rendőrség a közösségi hálón.

Korábban megírtuk, hogy a BL-selejtező visszavágója előtt, alatt és után alkoholtilalmat rendelt el Pozsony – Új Város városrész vezetése a Nemzeti Stadion környékén.

BAJNOKOK LIGÁJA
2. SELEJTEZŐKÖR, VISSZAVÁGÓ
Július 27., 20.30:
Slovan Bratislava (szlovák)–FERENCVÁROS – élőben az NSO-n!
Az első mérkőzésen: 2–1

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik