BL: „Különleges a visszatérés” – CR ismét az Old Traffordon

Vágólapra másolva!
2018.10.22. 21:29
null
Cristiano Ronaldo ismét az Old Traffordon (Fotók: AFP)
Kedden ismét az Old Traffordon lép pályára Cristiano Ronaldo, a Juventus világklasszis labdarúgója, aki csapatával a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre készül. A portugál sztár a találkozót felvezető sajtótájékoztatón elmondta, különleges érzések kerítették hatalmába, hogy visszatért korábbi sikerei színhelyére.

 

„Nagyszerű a pozíciónk a csoportban, és egy újabb győzelemmel nagy lépést tennénk a továbbjutás felé – kezdte Cristiano Ronaldo. – Nehéz meccs vár ránk. A Manchester United erős csapat, de ha betartjuk az edzői utasításokat, jó esélyünk van a mérkőzés megnyerésére. Nem becsülhetjük le azonban az ellenfelünket.”

„Különleges érzés visszatérni Manchesterbe. Sok emlékem van a győzelmekről, a megnyert trófeákról és a szeretetről, amit itt kaptam. Különösen Sir Alex Fergusontól, akit sohasem felejtek el és innen is a legjobbakat kívánom neki. Rengeteget segített nekem, üdvözlöm” – mondta CR, akit a nemi erőszakos ügyével kapcsolatban is faggattak az újságírók.

„Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy a pályán és azon kívül is példakép vagyok. Mindig mosolygok, boldogan élek. Fantasztikus klubban játszom és a családom is fantasztikus. Van négy gyerekem, egészséges vagyok, minden egyéb nincs rám hatással. Nem hazudok, tényleg nagyon boldog vagyok. Az ügyvédeim magabiztosak és természetesen én is az vagyok. Mindig az igazság áll az első helyen” – szögezte le Ronaldo.

Az ötszörös aranylabdás minden sorozatot figyelembe véve eddig öt gólt szerzett és öt gólpasszt jegyzett a Juventusban, amely kedden 21 órától csap össze a Manchester Uniteddel a BL csoportkörének harmadik fordulójában. A találkozót a szerb Milorad Mazsics vezeti.

 

 

 

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 3. FORDULÓ

H-CSOPORT
18.55:
Young Boys (svájci)–Valencia (spanyol) (Tv: Spíler1)
21.00: Manchester United (angol)–Juventus (olasz) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

A CSOPORT ÁLLÁSA
1. Juventus22
5–0+56
2. Manchester United2113–0+34
3. Valencia2110–2–21
4. Young Boys220–6–60

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik