BL-döntő: az UEFA 4000-4000 jegyet biztosít a kluboknak – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2021.05.05. 14:10
null
A BL-serleg már Isztambulban. A kérdés, drukkerek is csatlakozhatnak-e majd hozzá? (Fotó: Getty Images)
A The Times beszámolója szerint az Európai Labdarúgó-szövetség bármelyik pillanatban bejelentheti, hogy lehetnek nézők a Bajnokok Ligája döntőjén is. A tervek szerint az isztambuli BL-döntőn a két finalista klub drukkerei egyaránt 4000 jegyet vásárolhatnak majd meg.

 

A cikk szerint az iszambuli Atatürk Olimpiai Stadionban akár harmadház, mintegy 25 ezer néző is lehet majd a május 29-ei mérkőzésen. A két finalistának biztosított, összesen 8000 belépő mellett a hivatalos személyek, illetve a török lakosság szerezheti majd meg a többi jegyet. Mindez azonban függ a pandémiás helyzet törökországi alakulásától is.

Az UEFA kedden közölte, hogy az Európa-liga lengyelországi, gdanski döntőjén 9500 drukker lehet majd jelen.

A cikk leszögezi, a meccseken csak olyan nézők vehetnek részt, akik vagy megkapták a koronavírus elleni védőoltást, vagy friss PCR-teszttel tudják igazolni, hogy a fertőzés nincs jelen a szervezetükben.

Az UEFA hivatalos honlapja egyelőre nem számolt be a BL-döntőt érintő döntésről.

A Bajnokok Ligája döntőjének egyik résztvevője a Manchester City, míg ellenfele a Chelsea–Real Madrid elődöntős párharc győztese. Az El-döntőbe még négy csapat juthat be: az Arsenal vagy a Villarreal és a Manchester United vagy az AS Roma, igaz, utóbbinak óriási bravúrra lenne szüksége azok után, hogy Angliában 6–2-re kikapott az elődöntő első felvonásában.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik