BL: fél órára félbeszakadt Máltán a Maccabi Haifa meccse

Vágólapra másolva!
2023.07.11. 21:59
null
Egy fáklya a pályán (Fotó: timesofmalta.com)
A Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában a Maccabi Haifa Máltán lépett pályára a Hamrun Spartans ellen, ám a találkozó az izraeliek 2–0-s vezetésénél a második félidő elején félbeszakadt, miután az izraeli szurkolók rátámadtak a hazai drukkerekre.

A Twitteren terjedő információk alapján a vendégszurkolók reakcióit a máltai szurkolók oldaláról érkező, Palesztinát éltető rigmusok váltották ki, ami miatt nekiindultak a hazaiaknak. A dobálózás során többek között pirotechnikai eszközök is előkerültek, a mérkőzést végül azért kellett félbeszakítani,mert a meggyújtott fáklyákat a pályára, illetve a máltai drukkerek közé hajították a vendégek „szurkolói”.

A találkozó 56. percében, amikor Don Robertson játékvezető a félbeszakítás mellett döntött, a Maccabi vezetett 2–0-ra.

A találkozót egyébként már az első félidőben is meg kellett szakítani, ám akkor rövid időn belül lehetett folytatni. A második alkalommal viszont megjelent a pályán a meccs UEFA-ellenőre, a szlovák Richard Havrila, és ő maga terelte az öltözőbe a játékosokat.

Arról hosszabb ideig nem volt elérhető információ, hogy folytatódik-e a mérkőzés, vagy sem, végül aztán bő fél óra szünet után folytatódott a mérkőzés, s a Maccabi alig két perc játék után megszerezte a harmadik gólját.

A további mai BL-meccsekről ide kattintva olvashatnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik