BL: „Bealudtunk volna? 40 fok volt, a játékosok szenvedtek” – értékelt a Qarabag edzője

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.08.03. 22:05
null
A hőséggel is meggyűlt a bajuk a játékosoknak Azerbajdzsánban (Fotó: <a href="https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/dontetlen-a" target="_blank">Fradi.hu</a>)
Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros 1–1-et játszott idegenben az azeri Qarabag együttesével a labdarúgó Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörének első mérkőzésén. A meccset követő sajtótájékoztatón bizakodóan értékelt a Qarabag vezetőedzője, Qurban Qurbanov. 

 

„Intenzív, érdekes meccs volt. Olyan csapat ellen játszottunk, amely jól bánik a labdával, ezt megtapasztaltuk. Minden a visszavágón dől el, mi készen fogunk állni. A szurkolóink, akik ma is csodálatosak voltak, megérdemlik, hogy a végsőkig küzdjünk értük, és jobb eredményt érjünk el” – kezdte Qurbanov a meccs utáni sajtótájékoztatón.

Az azeri újságírók ezután arról kérdezték a Qarabag trénerét, hogy együttese miért csak egy kapott gól után „ébred fel”, lendül bele a mérkőzésbe.

„Higgyék el, nem akarunk gólt kapni a meccsek elején... Bealudt volna a csapat? Negyven fok volt, a játékosaim szenvedtek ebben a melegben és az ellenfél sem volt hétköznapi. Lehet, hogy gólt kaptunk az elején, de fel tudtunk állni, és megbízhatóan játszottunk tovább. Három-négy kulcsemberünk is hiányzott, ennek ellenére tisztességes teljesítményt nyújtott a csapatunk.”

Az újságírók kitértek Sztanyiszlav Csercseszovra is: az orosz vezetőedző a mérkőzés után néhány szót váltott a Qarabag középpályásával, Filip Ozobiccsal.

„Ha szépeket mondanak Ozobicról, az nekem is jólesik. Nem tudom, hogy azért beszélgetett-e vele, mert szívesen látná a saját csapatában, vagy csak tetszett neki a mai játéka.”

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, 3. FORDULÓ, ELSŐ MÉRKŐZÉS

Qarabag (azeri)–FTC 1–1(Owusu 34., ill. F. Boli 17.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik