BL: eltört a Juventus fiatal középpályásnak lábközépcsontja

MTI/ CS. M.MTI/ CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.02.23. 12:55
null
Weston McKenniere hosszú kihagyás vár (Fotó: Getty Images)
A Juventus labdarúgócsapata hónapokig nem számíthat amerikai középpályására, Weston McKennie-re, akinek kedden, a Villarreal elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen eltört a lábközépcsontja.
A 23 éves futballista a nyolcaddöntős párharc spanyoloroszági első találkozójának 80. percében sérült meg súlyosan, miután Pervis Estupinan egy szerelési kísérletnél rácsúszott a lábára. A 31-szeres válogatott játékos az eset után nem tudott lábra állni, így azonnal le kellett cserélni. A meccset követő vizsgálatok szerint a bal lábában a kettes és hármas lábközépcsont tört el és előreláthatólag 8-12 hetes kihagyásra kényszerül.

McKennie kiesése komoly érvágást jelent a Serie A-ban negyedik helyen álló torinói együttesnek, mely keresztszalag-szakadás miatt januárban veszítette el több mint félévre Federico Chiesát, s jelenleg Paulo Dybala, Giorgio Chiellini, Daniele Rugani és Federico Bernardeschi sem bevethető sérülés miatt.

A Juventus 1–1-es döntetlent ért el kedden, s a három hét múlva esedékes visszavágón hazai környezetben lép majd pályára.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik