BL: Egyetlen percre sem engedhetünk ki – Raúl Albiol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.15. 17:31
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli hátvédje, Raúl Albiol a szerdai, Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőről beszélt a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

„Csapatunk évről évre fejlődik, tavaly az Európa-ligában szerepeltünk, az idén a BL legjobb tizenhat együttese között vagyunk, és a Real Madriddal nézünk szembe” – nyilatkozta a 2013-ban éppen a Real Madridtól a Napolihoz szerződő spanyol válogatott védő.

„Lehetőségünk van egy nagy dicsőségre, nem ijedünk meg attól, hogy a Bernabéuban kell pályára lépnünk. Tudjuk, hogy egyetlen pillanatra sem lankadhat a figyelmünk. Nem fogunk változtatni a játékunkon, a támadóharmadban érezzük jól magunkat, és ezek alapján is futballozunk Madridban” – folytatta.

„Cristiano Ronaldo mindig veszélyes, a világ egyik legjobb játékosa, és nehéz őt megállítani. Viszont nem koncentrálhatunk egyetlen emberre, az egész csapatot kell kontroll alatt tartanunk” – fejezte be Albiol, aki 2009 és 2013 között 114 mérkőzésen lépett pályára a Real Madrid színeiben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik