Juhász Roland és Bodnár László csapata sem jutott be a csoportkörbe

Vágólapra másolva!
2007.08.30. 00:09
Kiesett a Salzburg és az Anderlecht is, így Bodnár László és Juhász Roland biztosan nem lesz ott a Bajnokok Ligája csoportkörében. Kettős vereséggel búcsúzott az Ajax Amsterdam, és a Debrecent korábban megverő Elfsborg gárdája. Az Arsenal magabiztosan jutott tovább a Sparta Praha ellen.
Juhász Roland mozdulata kifejező - kiesett az Anderlecht
Reuters
Juhász Roland mozdulata kifejező - kiesett az Anderlecht
Juhász Roland mozdulata kifejező - kiesett az Anderlecht
Reuters
Juhász Roland mozdulata kifejező - kiesett az Anderlecht
Eldőlt, hogy Bodnár László és Juhász Roland csapata sem lesz ott a Bajnokok Ligája csoportkörében.

A Salzburg Bodnár nélkül lépett pályára a Sahtar Doneck otthonában, és a hazai pályán szerzett egygólos előnyét gyorsan megduplázta: Remo Meyer bólintott az ukrán kapuba. Ez azt jelentette, hogy a hazaiaknak háromszor kellett betalálniuk, és bár Lucarelli a kilencedik percben egyenlített, ez nehéz feladatnak tűnt.

A második félidő hajrájában azonban sikerült megszerezni a hőn áhított két gólt: előbb egy Lucarelli által kiharcolt büntetőt értékesített Nery Castillo, majd Brandao beállította a 3-1-es végeredményt.

Szintén búcsúzott az Anderlecht, amelyben Juhász Roland végig a pályán volt. A belgák Törökországból egygólos vereséggel tértek haza, de Brüsszelben gyorsan kaptak még egyet: a védők nem tudtak felszabadítani egy szöglet után, és Kezsman közelről bevette a hazaiak hálóját.

Juhászék mellett nem volt ott a szerencse sem, hiszen előbb Boussafa, majd Van Damme találta el a kapufát. A 73. percben a törökök megadták a kegyelemdöfést, Alex talált a hálóba.

Meggyőző volt az Arsenal, amely a prágai siker után Londonban is elverte a Spartát. A cseh Rosicky a nyolcadik percben már szomorította honfitársait. Az angolok nyugodtan játszhattak, de az utolsó percekben még így is szereztek két gólt: előbb Fabregas, majd a végig nagyon aktív Eduardo da Silva volt eredményes.

A Sparta elbukott, de a Slavia továbbment. A másik prágai csapat Amszterdamban fontos győzelmet aratott, és otthon is elverte az Ajaxot. A 22. percben Vlcek a tétovázó védők között lőtt a bal sarokba, de Suarez egy védők mögé betett Huntelaar-passzt értékesítve kiegyenlített.

Az Ajax hiába dolgozott ki több helyzetet is utána, nem tudta megszerezni az újabb gólt. A cseheknek azonban ez sikerült, Tavares labdájából újra Vlcek volt eredményes.

Kettős vereséggel búcsúzott az Elfsborg a további küzdelmektől. A Debrecent verő svéd gárda Helguera találata után hamar hátrányba került, és bár Alexandersson egyenlített, Villa a 90. percben az idegenbeli győzelmet is megszerezte csapatának.

Három büntetőt is ítélt Hauge játékvezető a Dinamo Zagreb-Werder Bremen meccsen. Jól céloztak az ítéletvégrehajtók, a hazaiaktól Modric, a vendégektől Diego (kétszer) volt eredményes 11 méterről. A németek végül kettős győzelemmel léptek tovább.

BAJNOKOK LIGÁJA

SELEJTEZŐ, 3. FORDULÓ
Dinamo Kijev - FK Szarajevo 3-0 (Bangoura 3., Milosevics 77.-öngól, Rebrov 90.-11-es)
Tj: Dinamo Kijev 4-0-lal
Sahtar Doneck - Salzburg 3-1 (Lucarelli 9., Nery Castillo 78.-11-es, Brandao 87. ill. Meyer 5.)
Tj: Sahtar 3-2-vel.
Besiktas-FC Zürich 2-0 (Delgado 56., 64.)
Tj: a Besiktas 3-1-gyel
Steaua Bucuresti-BATE Boriszov 2-0 (Zaharia 12., Neaga 54.)
Tj: Steaua 4-2-vel
Anderlecht-Fenerbahce 0-2 (Kezsman 3., Alex 73.)
tj: a Fenerbahce 3-0-val
Dinamo Zagreb-Werder Bremen 2-3 (Vukojevic 21., Modric 41.-11-es ill. Diego 13. és 70.-mindkettő 11-es, Sanogo 38.)
Tj: a Werder 5-3-mal
Slavia Praha-Ajax Amsterdam 2-1 (Vlcek 22., 86. ill. Suarez 33.)
Tj: Slavia 3-1-gyel
Celtic-Szpartak Moszkva 1-1 - 11-esekkel: 4-3 (McDonald 28. ill. Pavlenko 45.)
Tj: a Celtic 2-2-vel, tizenegyesekkel
Elfsborg-Valencia 1-2 (Alexandersson 31. ill. Helguera 5., Villa 90.)
Tj: a Valencia 5-1-gyel
FC Köbenhavn-Benfica 0-1 (Kacuranisz 17.)
Tj: a Benfica 3-1-gyel
Arsenal-Sparta Praha 3-0 (Rosicky 8., Fabregas 82., da Silva 89.)
Tj: az Arsenal 5-0-val
Rosenborg-Tampere United 2-0 (Sapara 45., Konan 49.)
Tj: Rosenborg 5-0-val
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik