Ancelotti bízik a csatáraiban, míg Rummenigge a bíráskodástól fél

Vágólapra másolva!
2007.04.03. 15:07
Carlo Ancelotti, az olaszok trénere bizakodó a mérkőzés előtt, ami érthető is, hiszen több kulcsjátékosa is visszatér a pályára. Mint mondta, ezzel a kibővült kerettel végre nyugodtabban foglalkozhat a hatékonyabb támadójátékkal. Kollégájának, Ottmar Hitzfeldnek ugyan nehezíti a helyzetét több kulcsjátékosának kiesése, mégsem tűnik elkeseredettnek.
Filippo Inzaghi csúcsformában - ezt ma este talán bizonyíthatja is
Filippo Inzaghi csúcsformában - ezt ma este talán bizonyíthatja is
Filippo Inzaghi csúcsformában - ezt ma este talán bizonyíthatja is
Filippo Inzaghi csúcsformában - ezt ma este talán bizonyíthatja is

Szavazás

Melyik csapat jut tovább az elődöntőbe?

Írja be az itt látható számot!
Carlo Ancelotti, az olasz Milan mestere egyelőre még hezitál, hogy két csatárt küldjön-e pályára a mai Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a Bayern Müchen ellen, a San Siróban.

„Alberto Gilardino és Filippo Inzaghi is nagyszerű formában van – nyilatkozta a tréner a klub hivatalos honlapjának,a www.acmilan.com-nak. – Elképzelhető, hogy mindketten a kezdőben kapnak helyet.”

„Filippo rendkívüli csatár, az ilyen meccsekért él. Sokat és keményen dolgozott, remek a kondíciója, tökéletesen felépült térdsérüléséből. Nagy szükség lesz rá a németek ellen, még ha csereként is.”

Ancelotti a Celtic elleni BL-továbbjutás után határozott úgy, hogy elveti az egyékes felállást, hiszen időközben több kulcsjátékosa is visszatért a keretbe sérülése után.

A legfontosabb talán az olasz válogatott Alessandro Nesta felépülése, hiszen játékával megerősödik majd az olaszok védelme, így az edzőnek is több lehetősége lesz a támadással foglalkozni.

A Bayern Münchennek elsősorban a bíró, az orosz Jurij Baskasov személyével akad gondjuk, ugyanis túl tapasztalatlannak tartják egy ilyen jelentőségű meccs levezényléséhez és kézben tartásához.

Mindezt a bajorok ügyvezető igazgatója, Karl-Heinz Rummenigge közölte az újságírókkal.

„Kellemtelen meglepetés az orosz bíró jelölése, hiszen tapasztalatlansága miatt neki óriási feladat lesz a játékvezetés.”

„Tavaly is egy orosz bíró fújt akkor, mikor kiestünk” – tette, hozzá, utalva a tavalyi kiírás nyolcaddöntőjére, amikor 4-1-re kaptak ki mostani ellenfelüktől ugyancsak a San Siróban. Annak az összecsapásnak Valentyin Ivanov volt a mérkőzésvezetője.

„Remélem, hogy idén nem ismétlődik meg a tavalyi kudarc” – tette hozzá Rummennigge.

LABDARÚGÓ BAJNOKOK LIGÁJA

A VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK:
AC MILAN BAYERN MÜNCHEN
1 Dida 22 Rensing
44 Oddo 2 Sagnol
13 Nesta 5 Van Buyten
3 Maldini 3 Lucio
18 Jankulovski 21 Lahm
8 Gattuso 20 Salihamidzic
21 Pirlo 39 Ottl
23 Ambrosini 23 Hargreaves
10 Seedorf 31 Schweinsteiger
22 Kaká 10 Makaay
11 Gilardino 10 Podolski
Vezetőedző: Vezetőedző:
Carlo Ancelotti Ottmar Hitzfeld
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik