Atlétikai vb: Életem egyik legjobb versenye volt! – Halász Bence

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2023.08.20. 21:09
Halász Bence bronzérmet szerzett kalapácsvetésben a budapesti atlétikai világbajnokságon. A fordulatos döntőről sajtótájékoztató keretében beszélt. 

„Tényleg minden volt a mai versenyen, de úgy gondolom, elégedettek lehetünk a végeredménnyel. Május-június időszakban nem hittük volna, hogy 80 méter felett dobok a világbajnokság döntőjében. Akkor sajnáltam nyilván, hogy törölték a 81 méter feletti dobásomat, de verseny közben nem akartam magam sajnáltatni – és egyáltalán nem biztos, hogy nem lesz ez a nevem mellett. Bár az érem sorsán nem változtatna. De nem sajnálom, mert ez így is életem egyik legjobb versenye volt!” – mondta Halász Bence.

Videónkban arról is beszél, hogy az első és végül bronzérmet érő 80.82-es dobásában benne volt a közönség ereje is, valamint azt is elárulja, lesz-e egy kis ünneplés majd a verseny után.

A FÉRFI KALAPÁCSVETÉS VÉGEREDMÉNYE
1. Ethan Katzberg (Kanada) 81.25
2. Wojciech Nowicki (Lengyelország) 81.02
3. HALÁSZ BENCE (MAGYARORSZÁG) 80.82
4. Pawel Fajdek (Lengyelország) 80.00
5. Mihajlo Kokan (Ukrajna) 79.59
6. Daniel Haugh (Egyesült Államok) 78.64

Az élő közvetítésünket ide kattintva követheti!

Az atlétikai vb-ről a Nemzeti Sportot a helyszínről tudósítja:Csinta Samu, Németh Andrea, Patai Gergely, Vincze Szabolcs, Nagy-Pál Tamás (videó), Pusztai Viola (videó), Szabóky Zsolt (videó), Árvai Károly (fotó), Szabó Miklós (fotó), Török Attila (fotó)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik