Csupasport: Juhász Patrik a Kékes Csúcsfutás egyik esélyese

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2022.08.26. 19:23
null
Fotó: csupasport.hu
Juhász Patrik, a Hegyikecskék fiatal versenyzője tavaly megnyerte a Kékes Csúcsfutást, s bár most is a győzelem a célja, harmadik csúcsfutásán, szombaton a mozgás örömét helyezi előtérbe.

 

Huszonötödik alkalommal rendezik meg a BSI csúcstámadó eseményét, a Kékes Csúcsfutást, melyen a tavalyi győztes Juhász Patrik is elindul, de ezúttal terepen. A szombati verseny egyik esélyese – bár ő nem szeret magáról így nyilatkozni – a Hegyikecskék Sportegyesület futója, a Miskolci Egyetem elsőéves hallgatója, aki áprilisban magabiztosan nyerte meg a harmadik alkalommal kiírt Libegő Trail klasszikus számát, ráadásul most már hegyifutó országos bajnoknak is mondhatja magát, hiszen első lett a II. Kékestető Vertikál Hegyifutó Versenyen.

„Bár idén is győzelemre hajtok, nem ez a legfontosabb, hanem az, hogy jót versenyezzek, és élvezzem a futást. Az érettségi és az egyetemre jelentkezés miatt kissé nehezebben ment a felkészülésem, ennek ellenére kirobbanó formában érzem magam. Idén a kanári-szigeteki felnőtt hegyifutó Európa-bajnokságon képviseltem hazánkat, az andorrai korosztályos terepfutó-világbajnokságon a 14. helyre küzdöttem fel magam, és magyar bajnok lettem hegyifutásban” mondta Juhász Patrik a Csupasportnak.

A vele készült beszélgetésen kívül oldalunkon igyekszünk tisztázni azt a népszerű kérdéskört is, hogy az alkoholfogyasztás és a futás milyen kapcsolatban állnak egymással? Egy pofa sör milyen hatással lehet ránk edzés után?

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik