Atlétika: Usain Bolt azon mereng, visszatérhet-e még

Vágólapra másolva!
2022.03.14. 21:39
Címkék
Akarjon-e még visszatérni vagy számára már túl késő ezen gondolkodni? – ezt a kérdést tette fel magának, valamint követőinek Usain Bolt, minden idők egyik legkiválóbb atlétája, és mivel Twitter-csatornáján egy rövid videót is posztolt magáról, amint száguld, vannak, akik készülőben lévő szenzációt orrontanak.

Az NFL-sztár Tom Brady visszatérésének napjaiban talán könnyebb szabadon engedni a fantáziánkat, de a poszt alatt fórumozók jelentős része tréfát sejt a háttérben, mondván, a csodás karrier kerek és lezárt, érdemben lehetetlen bármit is hozzátenni.


Tény, a 100 méteres és a 200 méteres síkfutás világcsúcsát ma is tartó Usain Bolt több mint négy éve visszavonult, augusztusban már 36 éves lesz, és a posztba ágyazott videót nem egy minapi titkos edzésen rögzítették, hanem sok éve a csehországi Ostravában, a vágtázó több nagy győzelmének helyszínén.

A posztjához mindenesetre Bolt csatolta friss videoklipjét, amelyet menedzserével, Nugent „NJ” Walkerrel készített, és amely a motiváltságról szól.

Mi pedig merenghetünk azon: a visszatérés megpendítése promotálja a klipet, vagy a klip a szenzációs visszatérés „kikövezésének” egy fejezete?…

Usain Bolt tavaly ősszel Dubaiban (Fotó: AFP)
Usain Bolt tavaly ősszel Dubaiban (Fotó: AFP)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik