nemzetisport.hu
2018.02.16 21:03 Frissítve: 2018.02.16 21:41

WBA: a korábbi MU-játékos és három társa taxit lopott

Az angol élvonal utolsó helyén álló West Bromwich Albion a héten Barcelonában edzőtáborozott, a Premier League csapat négy játékosa pedig egy meglehetősen bizarr eset miatt került a címlapokra: Jonny Evans, Gareth Barry, Jake Livermore és Boaz Myhill állítólag ellopott egy taxit.

Jonny Evans, Jake Livermore, Boaz Myhill és Gareth Barry állítólag ellopott egy taxit (Fotó: BBC/Getty Images)

 

A BBC beszámolója szerint a négy játékos, a korábban az angol válogatottban egyaránt szereplő Gareth Barry és Jake Livermore, a kapus Boaz Myhill , illetve a WBA és az északír válogatott csapatkapitánya, a Manchester Unitedet kilenc éven át erősítő Jonny Evans egy taxival egy gyorsétterembe ment, majd miután ott elvégezték a dolgukat, üresen találták a taxit, így annak a tulajdonosa nélkül tértek vissza a hotelbe.

A West Bromwich elismerte, hogy a katalán rendőrség nyomoz az ügyben, letartóztatás azonban nem történt. A klubhonlapon este egy hivatalos közlemény is megjelent a négy játékos aláírásával: ebben elnézést kérnek a csapattársaiktól, a menedzsertől és a szurkolóktól is, amiért rossz színben tüntették fel az együttest, és amiért megsértették az éjszakai kijárási tilalmat.

Alan Pardew, a csapat menedzsere elfogadhatatlannak nevezte a történteket, valamint úgy fogalmazott, úgy érzi, kicsit cserbenhagyták a játékosai.

West Bromwich Albion on Twitter

Players apologise to team-mates, the Head Coach, the Club and supporters. #WBA https://t.co/fg4XperPAP


2023.01.31 17:47:30

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A londoniak nyári szerzeményét „sokkolta”, hogy csapattársa egyik percről a másikra elhagyta a klubot. Ironikus.

2023.01.29 11:35:51

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A csapatból néhány éven belül világverő gárda is válhat, de ugyanekkora az esélye a totális csődnek.

2023.01.27 19:53:36

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A norvég az első FA-kupa-meccsét játszotta, de Nathan Aké döntött – Arteta túl sok kulcsembert pihentetett.

2023.01.22 22:16:32

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK, 2023. A Burnley fizetett 2.8 millió eurót a saját csatáráért – hogy kölcsönadja • Sir Alex után Sir Jim az MU-nál?

2023.01.22 23:33:23

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A primadonna sohasem a hiúsága, a sértődöttsége, a kiváltságai jóvoltából lesz prima donna, hanem megfordítva. Először a tudás, a produkció, a tetszés, és csak azután azok a sallangok, amelyek – ez nyilvánvaló – nem feltétlenül teszik szimpatikussá. Ennek alapján, Pep Guardiola nem is igazi primadonna. Legfeljebb félig az.