Videó: „Nem érdekli őket a klub” – CR az MU tulajdonosainak is nekiment

Vágólapra másolva!
2022.11.15. 13:46
null
Cristiano Ronaldo szerint az MU tulajdonosait nem érdekli a klub (Fotó: Getty Images)
Teljes egészében még ki sem jött Cristiano Ronaldo 90 perces, Piers Morgannek adott interjúja, de már napok óta ettől zeng a sportsajtó az egész világon. Az ominózus beszélgetésből most újabb részlet szivárgott ki a szerdai megjelenés előtt, miközben azt is megörökítették, hogy fogadta CR-t klub- és válogatottbeli csapattársa, Bruno Fernandes a portugálok edzőtáborában, a katari vb előtt.


„Glazeréket (
a Manchester United tulajdonosai – a szerk.) nem érdekli a klub. Számukra ez nem több egy marketingklubnál. Véleményem szerint a sport egyáltalán nem érdekli őket” – mondta Ronaldo az ESPN szerint Piers Morgan TalkTv című műsorában.



Az ötszörös aranylabdás már honfitársaival készül a katari világbajnokságra, ám amikor klub- és válogatottbeli csapattársa, Bruno Fernandes megérkezett az öltözőbe, látszólag távolságtartóan köszöntötték egymást.


Az esetről azonban a Benfica portugál válogatott középpályása, Joao Mario nyilatkozott a portugál Recordnak.

„Ott voltam abban a pillanatban. Ők csak viccelődtek egymással, mert Bruno utolsók között érkezett és Cristiano megkérdezte tőle: »csónakkal jöttél?«” – fogalmazott Joao Mário.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik