Videó: Dier meccs közben bement a vécére, Mourinho követte

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.09.30. 09:49
null
Eric Diert hívta a természet (Fotó: AFP)
Kedd este a Tottenham tizenegyesekkel kiejtette a Chelsea-t az angol Ligakupából. A mérkőzés hajrájában egy nem éppen megszokott jelenetet is láthattunk: a Spurs védője, Eric Dier egyszer csak eltűnt a pályáról, és nem sokkal később követte őt José Mourinho is. Természetesen a meccs után kiderült, mi volt a hirtelen „felszívódás” oka.
„Mindenki el tudja képzelni – mondta egy mosoly kíséretében Dier a lefújás után arról, hogy hová tűnt meccs közben. – Jól vagyok, de most történt velem először ilyesmi. Semmit sem tehettem ellene, ha menni kell, hát menni kell. Vannak dolgok, amiket nem lehet megállítani.”


„Nem tudom, hogy José értette-e, hogy mire készülök, de szóltam Pierre-Emile Höjbjergnek és Toby Alderweireldnek, hogy lemegyek, egyszerűen meg kellett tennem. Görcsölt a hasam, nagyon kellemetlen volt. José persze nem volt boldog, de nem tudtam mit csinálni. Hívott a természet.”

A Spurs menedzsere, José Mourinho a hirtelen menekülést látva berohant játékosa után az öltözőbe.

„Ami Erickel történt, nem normális. Különleges módon kell tisztelegni előtte. Meg kellene tiltani, hogy egy játékos két ilyen szintű meccset játsszon negyvennyolc órán belül (Dier vasárnap a Newcastle elleni találkozót is végigjátszotta). Amit tett, az nem egészen emberi.”

„Be kellett mennie, nem volt más választása. Lehet, hogy ez általános, amikor valaki ennyire dehidratált. Amikor lement, egyből rájöttem, mi történik, bementem, hogy megpróbáljak nyomást gyakorolni rá, hogy sürgessem egy kicsit. Ez a fizikai állapotának következménye, semmi energia nem maradt az izmaiban. Nem akarom elhinni, hogy megint egy ilyen hét vár ránk. Ha a hatóságokat nem is érdeklik a játékosok, engem igen.”


Dier a találkozó után megkapta a meccs legjobbjának járó díjat, majd kellő öniróniával „átadta” a vécének és a toalettpapírnak ezzel a felirattal: „A meccs tényleges legjobbja.”

A meccsről bővebben ITT!

Card

Card

ANGOL LIGAKUPA
NYOLCADDÖNTŐ
Tottenham–Chelsea 1–1 – 11-esekkel 5–4
London,
Tottenham Hotspur Stadium, zárt kapuk mögött. Vezette: Mason
TOTTENHAM:
Lloris – Alderweireld, Dier, Tanganga (Kane, 70.) – Aurier, G. Fernandes (Höjbjerg, 63.), Ndombelé, M. Sissoko, Reguilón – Bergwijn (L. Moura, 76.), Lamela. Menedzser: José Mourinho
CHELSEA: E. Mendy – Azpilicueta, Zouma, Tomori, Chilwell (E. Palmieri, 66.) – Jorginho, Kovacic (Kanté, 70.) – Hudson-Odoi, Mount, Werner – Giroud (Abraham, 76.). Menedzser: Frank Lampard
Gólszerző: Lamela (84.), ill. Werner (19.)
A győztes továbbjutott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik