Videó: a szurkolók elfoglalták az Old Traffordot, veszélyben az MU–Pool

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.05.02. 16:18
null
A rajongók ellepték az MU stadionját (Fotó: AFP)
Ahogy azt megírtuk, a Manchester United szurkolói tüntetést szerveztek a Liverpool elleni mérkőzés előtt. A drukkerek elzárták az Old Traffordhoz vezető utakat, s emellett elfoglalták a létesítményt.

A szurkolók az Európai Szuperligához való csatlakozás, valamint a tulajdonosi kör jelenlegi stratégiája miatt háborodtak fel és hívtak össze rendkívüli találkozót. Ezen fogalmazták meg öt pontból álló követelésüket: többek között szeretnék, ha a klub támogatná a kormány javaslatát a szurkolók érdekeit szem előtt tartó labdarúgásról, valamint azt is, ha olyan független vezetőket neveznének ki, akiknek a csapat érdekeinek a védelme az első, és nem kizárólag a nyereségre összpontosítanak.

A klub korábbi kiválósága, Gary Neville a Sky Sports közvetítése közben az alábbiakat mondta a kialakult helyzetről. „A Glazer-család anyagi helyzete jelenleg nem elengedő a Manchester Unitedhez. Ha a tulajdonosok most eladnák a csapatot, akkor az a legjobb döntés lenne a legjobb időben, valamint ez egy tiszteletreméltó esemény lenne.”

A mai Manchester United–Liverpool találkozó megrendezése egyelőre kérdéses. Arról is lehetett hallani, hogy a meccset a tüntetések miatt törlik, és egy későbbi időpontban pótolják, de a legfrissebb hírek szerint – ha némi késéssel is, de – elképzelhető, hogy megrendezik az összecsapást. Hivatalos bejelentés egyelőre nincs.

FRISSÍTÉS: Csúszik a rangadó kezdése. Részletek itt!

ANGOL PREMIER LEAGUE
34. FORDULÓ

17.30:
Manchester United–Liverpool (Tv: Spíler1) – élőben az NSO-n!

 

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik