nemzetisport.hu 2017.08.24 13:50 Frissítve: 2017.08.24 14:10

Pool: „Klopp frontális háborút indítana Coutinho ellen”

A Yahoo Sports úgy tudja, hamarosan fejlemény várható az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool és sztárja, Philippe Coutinho ügyében.

 

Mint ismert, a Liverpool korábban hivatalos közleményt adott ki, melyben kijelentette, semmilyen ajánlatot sem fontol meg Philippe Coutinhóért, és a brazil csillag a nyáron biztosan nem távozik a klubtól, nem lesz az FC Barcelona játékosa.

Néhány órával a közleményt követően Coutinho állítólag benyújtotta távozási szándékát a Liverpool vezetőségének, ám azóta a helyzet változatlan – a Barcelona a jelentések szerint négy ajánlatot is tett a 25 éves támadóért a Poolnak, de az angolok mindegyiket elutasították, ragaszkodnak elhatározásukhoz.

A Yahoo Sports most saját információira hivatkozva arról számolt be, miszerint Coutinho arra készül, hogy „nyilvánosság elé citálja” az ügyet, és hivatalosan is kijelentené, távozni akar.

„Coutinho kimondaná, hogy boldogtalan a Liverpoolnál, és el akarja hagyni a klubot – idézi a Yahoo a forrását. – Eddig türelmes volt, de a játékosnak lehetősége van arra, hogy távozzon, s Coutinho pontosan ezt szeretné tenni.”

A portál forrása egyúttal azt is elárulta, Coutinho és Jürgen Klopp között a viszony egyre rosszabb, miután a támadó úgy érzi, a menedzser „hátba támadta” őt.

Klopp állítólag Coutinhóval statuálna példát, és direkt tesz keresztbe a brazilnak. Noha a Pool futballistái megpróbálták kibékíteni a feleket, falba ütköztek – Klopp nem enged, teljesen elzárkózik, s ha rajta múlik, rendre „frontális háborút” indít sztárja ellen.

„Játssza a kemény legényt, hogy ezzel üzenjen a többieknek is.”

2021.04.12 06:47:02

Angol labdarúgás L. PAP ISTVÁN

A mai napig a legtöbbször viselte a háromoroszlánosok csapatkapitányi karszalagját.

2021.04.11 14:51:37

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Szon góljával a szünetben még a Tottenham vezetett, de aztán a vendégek állva hagyták a londoniakat.

2021.04.03 20:08:14

Angol labdarúgás D. Á.

Mikel Arteta együttese képtelen volt helyzetet kialakítani, totális dominanciát mutatott be a Pool.

2021.04.03 17:50:40

Angol labdarúgás B. Á.

Mindkét csapatnak volt meg nem adott gólja • A vendégek nagyobb különbséggel is nyerhettek volna.

2021.03.22 12:56:08

Angol labdarúgás NAGY ZSOLT

„Phil Foden az egyetlen futballista, akit semmi pénzért sem engedek eligazolni, ő maga a City.”