Liverpool: Coutinho csattanós választ adott a klub közleményére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.11. 13:37
null
Messze nincs még vége a Coutinho-szappanoperának... (Fotó: AFP)
A Sky Sports értesülései szerint Philippe Coutinho hivatalos távozási kérelmet nyújtott be a Liverpoolnál azt követően, hogy a „vörösök” hivatalos közleményben jelentették ki, semmilyen ajánlatot sem fontolnak meg a játékos esetében.

 

„Célunk, hogy tisztázzuk a Coutinho lehetséges távozásával kapcsolatos álláspontunkat. A klub végleges döntése az, hogy semmilyen ajánlatot sem fontol meg a játékos esetében, Philippe Coutinho a nyári átigazolási szezon zárásakor is az egyesület futballistája lesz” – olvasható a Liverpool által péntek délelőtt kiadott közleményben.

Nos, a játékos válasza nem késett sokat, a Sky Sports szerint ugyanis Coutinho hivatalos távozási kérelmet nyújtott be. A brazil klasszis ugyan korábban úgy nyilatkozott, hogy nem szeretné kierőszakolni a Barcelonához való szerződést, a jelek szerint időközben meggondolta magát.

Mint megírtuk, a Liverpool a Barcelona második ajánlatát is elutasította a játékosért, hiába ajánlottak a katalánok 85 + 15 millió eurót a 25 éves válogatott futballistáért. A spanyol klubnál a PSG-hez távozó Neymar utódjának szánják Coutinhót, a probléma annyi, hogy a Liverpool látszólag semmi pénzért nem engedné el egyik legjobbját.

Kérdés, mi lesz az angol klub válasza a brazil legújabb lépésére…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik