PL: C. Ronaldo és Harry Kane sem lehet az idény legjobbja – szavazás

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.05.13. 13:26
null
Se Cristiano Ronaldo, se Harry Kane nevét nem láthatjuk a legjobb játékosok jelöltjei között (Fotó: AFP)
Már csak két forduló maradt hátra az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2021–2022-es idényéből. A liga a hivatalos honlapján tette közzé, mely játékosok közül kerül ki a jelenlegi kiírás legjobbja. Íme, a jelöltek: Mohamed Szalah, Kevin De Bruyne, Szon Hung Min, Bukayo Saka, Joao Cancelo, Trent Alexander-Arnold, James Ward-Prowse és Jarrod Bowen. Ön szerint ki teljesített a legjobban?

SZAVAZÁS

Ön szerint ki volt a Premier League legjobbja ebben az idényben?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Talán sokaknak meglepő lehet, hogy a Manchester United klasszisa, Cristiano Ronaldo vagy éppen a Tottenham Hotspur angol válogatott gólvágója, Harry Kane kimaradt a jelöltek közül.

Szintén különös, hogy nem találhatjuk meg Diogo Jota vagy éppen Michail Antonio nevét sem.

A díj két legnagyobb esélyese egyértelműen Kevin De Bruyne és a 22 találattal a góllövőlistát vezető Mohamed Szalah. Igaz, ebbe még beleszólhat a Spurs támadója, Szon Hung Min is, aki úgy szerzett 21 gólt, hogy egyetlen tizenegyeshez sem állt oda ebben az idényben.


Ami a menedzsereket illeti, öten pályázhatnak év legjobbja címre: természetesen nem maradhatott ki a Manchester City és a Liverpool két kiváló szakembere, Pep Guardiola és Jürgen Klopp.

Mellettük a Newcastle Unitedet megmentő Eddie Howe, a Crystal Palace-szal meglepően jól teljesítő Patrick Vieira, valamint az újonc Brentfordnál évek óta nagyszerű munkát végző Thomas Frank szerepel az ötös listán.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik