PL: Bruno Fernandes annak is örülne, ha Ronaldo távozna Manchesterből

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.08.24. 14:37
null
Bruno Fernandes azt szeretné, ha Ronaldo boldog lenne, akár távozik, akár nem (Fotó: AFP)
Bruno Fernandes, az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United portugál középpályása a Sky Sports szerint azt mondta, boldog lenne, ha honfitársa, az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo távozna az MU-tól, de természetesen akkor is, ha maradna, hiszen sok gólt szerezne.

„Nagyon sok találgatás jelent már meg, de nincs senki, aki jobban ismerné a helyzetet, mint Cristiano– idézi Bruno Fernandes Eleven Sportsnak adott nyilatkozatát a Sky Sports. – Tudok egy-két dolgot, de nem én vagyok az az ember, akinek ezt el kell mondania. Ő jelenleg a United játékosa. Nem tudom, mi lesz a jövőjével, akár távozik, akár nem. Ahogy mondta, hamarosan beszélni fog – tette hozzá Fernandes.

„Magas szinten tudja folytatni és sok gólt szerezhet nekünk, de ez az ő döntése. Tiszteletben kell tartanunk, mit szeretne, bármi is az. Ha maradni szeretne, boldogok leszünk, de ha úgy gondolja, hogy az számára a legjobb, akkor távozik. Személy szerint boldog leszek, bárhogy is dönt. A legfontosabb dolog, hogy ő rendben van és büszkévé teszi az országunkat” – húzta alá Bruno Fernandes.

Mint ismert, Cristiano Ronaldo családi okokra hivatkozva nem vett részt a Manchester United nyári, ausztráliai túráján. Visszatérése utáni első felkészülési mérkőzésén a spanyol Rayo Vallecano ellen Erik ten Hag, az MU menedzsere a szünetben lecserélte, s a találkozó vége előtt elhagyta az Old Traffordot.

Ronaldo a Premier League 2022–2023-as idényében a Brighton elleni meccsen (2–1-es vereség) csereként 38 percet játszott, majd a Brentford elleni találkozón (4–0-s fiaskó) végig a pályán volt, míg legutóbb, a Liverpool elleni rangadón a 86. percben állt be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik