D. S. B. 2022.06.25 09:51 Frissítve: 2022.06.25 10:57

PL: az Arsenal szóban már megegyezett a Cityvel Jesusról – sajtóhír

A Sky Sports értesülései szerint az angol labdarúgó bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal és Manchester City szóban már mindenben megegyezett Gabriel Jesus klubváltása kapcsán, de az észak-londoniaknak a személyes feltételekről még meg kell állapodniuk a 25 éves brazil támadóval.

Gabriel Jesusról szóban már megállapodott az Arsenal és a Manchester City (Fotó: Getty Images)

A portál kiemelte, hogy az Arsenal az elmúlt fél évben többször is egyeztetett Gabriel Jesus ügynökével, Marcello Pettinatival, hogy nyáron megszerezze a csatárt, aki korábban jelezte, hogy szívesen dolgozna újra együtt Mikel Artetával, akitől rengeteg tanácsot kapott, mikor még a City asszisztensedzőjeként dolgozott a spanyol szakember.

Az „ágyúsoknak” egyébként nagy szükségük van egy klasszikus csatárra, hiszen az idény végén lejárt a Lyonhoz hatatérő francia Alexandre Lacazette szerződése, míg a gaboni Pierre-Emerick Aubameyang az FC Barcelonához igazolt.

„Gabriel Jesus olyan játékos, akiben rengeteg tehetség és potenciál lakozik, de többet kell játszania, hogy magabiztos legyen. Pep Guardiola előszeretettel rotálja a csapatát, de úgy gondolom, Gabriel Jesus akkor tudja a legjobbját nyújtani, amikor motivált és kiegyensúlyozottan játszhat” – fogalmazott a brazil csatárról honfitársa, Zé Roberto a Sky Sportsnak, amely Jesus mellett arról is írt, hogy az Arsenal egy másik brazilt is kinézett magának és szeretné megszerezni a Leeds támadóját, Raphinhát is.

 

2022.08.05 21:02:16

Angol labdarúgás BALÁZS DÁVID

ALAPVONAL. Legyen bármekkora sztár is a portugál, ez a viselkedés megengedhetetlen, Erik ten Hag pedig olyan edző, aki nem is hagyja ezt szó nélkül, a sajtóban például nyíltan kritizálta a játékosait, akik idő előtt leléptek. Cristiano Ronaldo a fiatalok példaképe, így különösen fontos, hogy milyen a viszonya a csapatával.

2022.08.01 07:38:18

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT Ronaldo nemet mondott egy 309 millió eurós ajánlatra, de angolosan távozna, De Jongnak 100 millió(s) oka van a maradásra.

2022.07.30 15:12:00

Angol labdarúgás CSELŐTEI MÁRK

Alexander-Arnold és Szalah mellett a tétmeccsen debütáló Núnez is betalált, a túloldalon Álvarez lőtt gólt.

2022.07.22 21:49:31

Angol labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Az akadémián szereplő 8-23 évesek 85 száza­léka Manchesterből és az agglomerációból érkezett. Valahogy így néz ki, amikor a város támogat egy projektet, aztán a projekt „visszaadja a kölcsönt” a városnak.

2022.07.15 00:01:05

Angol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

NS-VÉLEMÉNY. Lehet őt szeretni vagy utálni, de az vitathatatlan, hogy a tehetsége mellett az óriási egója, a motivációja és az elszántsága tette ennyire sikeressé és népszerűvé.