PL: Arsenal-játékos kell a Citynek, ha nem jön Pogba

Vágólapra másolva!
2015.06.20. 12:22
Angliai sajtóhírek szerint a Manchester City labdarúgócsapata az Arsenal középpályására, Jack Wilshere-re vetné ki a hálóját abban az esetben, ha nem sikerül megszereznie az első számú „célpontot”, Paul Pogbát.

Manuel Pellegrini a Juventus fiatal ászát, a 22 éves Paul Pogbát írta fel a lehetséges erősítéseket tartalmazó kívánságlista élére, ám a francia válogatott jelentős számú csábítója (Barcelona, PSG, Real Madrid) miatt nem biztos, hogy az erre szánt, amúgy átigazolási rekordot jelentő 90 millió euró elég lenne a játékjogára. Több lap értesülése szerint ha Pogba a távozás mellett dönt, szívesebben futballozna a spanyol gigászok valamelyikénél, mint Angliában.

A Daily Star úgy értesült, hogy a City jelenleg a Juventus válaszát várja Pogba ügyében, ám a klub elnöke, Kaldun al-Mubarak és munkatársai már elkészítették a B-tervet is: több tízmilliós ajánlat Jack Wilshere-ért az Arsenal számára és mintegy havi 200 ezer eurós fizetést tartalmazó szerződéstervezet a középpályásnak. A 23 éves labdarúgó megszerzése ugyanakkor szintén nem ígérkezik egyszerű feladatnak, mert 2018-ig élő megállapodása van a londoniakkal, és szívesen kitartana a klub mellett.

A londoni bulvárlap szerint a Citynél Pogba, illetve Wilshere sorsától függetlenül gondolkodnak Raheem Sterling átigazolásán is, ez ügyben – két visszautasított ajánlat után – a következő napokban harmadszor is leülhetnek a felek tárgyalni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik