MU: Számomra mindig Messi lesz a legjobb – Greenwood

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.07.22. 14:04
null
Greenwood szerint Messi a világ legjobbja (Fotó: AFP)
A Manchester United labdarúgócsapatának 19 éves támadója, Mason Greenwood elmondta, szerinte miért jobb Lionel Messi Cristiano Ronaldónál – olvasható az angol klub hivatalos honlapján.

 

„Számomra mindig Messi lesz a legjobb. Nekem ő olyan, mintha egy másik bolygóról jött volna” – mondta Mason Greenwood.

„Cristiano Ronaldo természetesen lenyűgöző, erős, atletikus futballista. De amit Messi művel a mérete ellenére, amit a Barcelonáért és most már Argentínáért is tett, az hihetetlen. Ő egyszerűen magasabb szinten van” – tette hozzá a Manchester United sztárja.

A „CR vs. Messi” vitát valószínűleg sohasem lehet majd eldönteni, ám az tény, hogy az argentin rácáfolt az őt bírálókra azzal, hogy megnyerte a 2021-es Copa Américát Brazíliában – ráadásul a 34 éves játékost megválasztották a torna legjobbjának .

Greenwood egyébként nem csak a két jelenlegi világsztárról beszélt – azt is elárulta, melyik csel volt a kedvence, s kitől látta azt.

„A kedvenc trükköm a biciklicsel. Régen mindig a brazil Ronaldót néztem, ahogyan a kapusok és a védők ellen használja. Sokat gyakoroltam a parkban, aztán edzésen is, most már pedig meccseken is alkalmazom” – mondta a 19 esztendős angol támadó.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik