MU: betörtek Pogba házába, amíg BL-meccsen játszott

Vágólapra másolva!
2022.03.17. 10:00
null
Pogba semmit sem tehetett a betörés ellen (Fotó: AFP)
Paul Pogba, a Manchester United francia labdarúgója a hivatalos Twitter-oldalán osztotta meg, hogy betörtek a házába, amíg az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen futballozott.

 

A Manchester United kedd este látta vendégül az Atlético Madridot az Old Traffordon. Ezt használták ki a rablók, akik akkor törtek be Paul Pogba otthonába, amikor a francia játékos az „Álmok Színházában” futballozott.

A 29 esztendős középpályás a hivatalos Twitter-oldalán írta le a történteket.

„Szerda este a családunk legrosszabb rémálma vált valóra. Betörtek az otthonunkba, míg a gyermekeink a szobájukban aludtak. A bűnözők öt percet sem voltak a házunkban, de ez alatt az idő alatt egy nagyon fontos dolgot vettek el tőlünk... a biztonságérzetünket. Mindez az Atlético Madrid elleni mérkőzés utolsó perceiben történt. Tudták, hogy nem vagyunk otthon. Amikor a feleségemmel hazaértünk, fogalmunk sem volt arról, hogy a gyerekeink jól vannak-e. Apaként nincs rosszabb érzés annál, hogy nem tudtam megvédeni a gyerekeimet, és remélem, hogy ezt soha senkinek nem kell átélni. Ezért is szeretnék jutalmat ajánlani annak, aki segít megtalálni a bűnözőket. Kérem, hogy küldjenek információt a rewardpogba@gmail.com-ra” – írta Pogba Twitteren.

 


 

Úgy látszik, a betörők Manchesterben különösen ráálltak a labdarúgókra: decemberben arról számoltunk be, hogy négy támadó betört Joao Cancelo házába – ékszereket loptak el, és bántani akarták a védő családját. A portugál jobbhátvéd egyébként megpróbált ellenállni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik