MU: a klasszis támadó a PSG-be igazolhat, védőt kapnak érte?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.25. 11:40
null
Radamel Falcao biztosan távozik az MU-tól, de lehet, hogy Ángel Di María is (Fotó: Reuters)
A francia L'Équipe sportnapilap értesülései szerint a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata a nyári átigazolási időszakban ajánlatot tesz Ángel Di Maríáért, a Manchester United argentin válogatott szélsőjéért. A párizsiak állítólag egyik játékosukat is felkínálnák az MU-nak, hogy soraikban tudhassák a világbajnoki ezüstérmes játékost.

 

A 27 éves Di Maríát tavaly nyáron 75 millió euró körüli összegért szerződtette a Manchester United, a Real Madridtól érkező futballista azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az argentin támadó a mostani idényben 33 tétmérkőzésen lépett pályára az MU színeiben, de tizenkét gólpassza mellett csak négy gólt szerzett.

A Paris Saint-Germain vezetőinek bizalma ennek ellenére továbbra is töretlen Di María iránt, akinek a neve már 2014-ben is szerepelt a párizsiak kívánságlistáján, ám a pénzügyi fair play miatt végül meghiúsult a szerződtetése.

A L'Équipe értesülései szerint a francia bajnok az előttünk álló hetekben ismét harcba száll Di Maríáért, és nemcsak eurómilliókat adna az argentin szélsőért, hanem Gregory van der Wielt is.

A 27 éves védő játékjogának felkínálása nem tűnik rossz ötletnek, hiszen Louis van Gaal a holland válogatott szövetségi kapitányaként már dolgozott együtt az Ajax korábbi játékosával, aki Dani Alves és Nathaniel Clyne mellett az MU harmadik kiszemeltje a jobbhátvéd posztra.

A párizsiak a hírek szerint Lucas Digne, Yohan Cabaye, Edinson Cavani vagy Ezequiel Lavezzi eladásából fedeznék Di María vételárát. Ha a „vörös ördögök” szélsőjét mégsem sikerülne megszerezni, a wolfsburgi Kevin De Bruyne megvásárlása kerülne napirendre Párizsban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik